Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το μωρό σας;
LIFESTYLE

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το μωρό σας;

September 19, 2018

author:

Parenting.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το μωρό σας;

Δεν είναι ότι πιστεύουμε και πολύ στα ζώδια. Για να χαλαρώσουμε όμως λίγο είπαμε να ψάξουμε τα χαρακτηριστικά ενός μωρού ανάλογα με το ζώδιό του. Μακριά από εμάς οι αστρολογικές προβλέψεις. Το μέλλον όλων των παιδιών μόνο λουσμένο από φως και αγάπη πρέπει να είναι!

-Το μωρό Κριός (20/3-19/4)

Το Κριαράκι είναι ανεξάρτητο και εξωστρεφές. Χαρούμενο χωρίς πολλά πολλά αλλά εύκολο στη γκρίνια όταν δεν του γίνονται τα χατίρια. Το μωρό Κριός είναι ένα μωρό γεμάτο ενέργεια που αγαπά να ασχολείται κάθε φορά και με κάτι άλλο. Περίεργο να τα μαθαίνει όλα και ακόμα περισσότερα. Όταν το επαινείτε του δίνετε λόγο να προσπαθήσει για κάτι ακόμα. Δεν παίρνει τον
έπαινο σαν αφορμή για να επαναπαυθεί δηλαδή.

-Το μωρό Ταύρος (20/4-20/5)

Το Ταυράκι έχει πείσμα. Το μωρό Ταύρος είναι υπομονετικό και μοιάζει σαν να είναι από μόνο του σκληραγωγημένο. Επίμονο όταν θέλει κάτι. Το μωρό Ταύρος είναι ευαίσθητο και θέλει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο με όλες τις αισθήσεις του. Θα πιάσει κάτι και θα το μυρίσει ή θα το βάλει στο στόμα για να το δοκιμάσει. Νιώθει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα το καταλάβει. Διεκδικούν την προσοχή της μαμάς και του μπαμπά αλλά θέλουν και λίγο χρόνο μόνα τους…

-Το μωρό Δίδυμος (21/5-20/6)

Το Διδυμάκι είναι ανεξάρτητο και χαρούμενο. Το μωρό Δίδυμος είναι δυνατό στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να σας χαρίσει τις πρώτες του λεξούλες πολύ πολύ νωρίς. Βαριούνται εύκολα και γι’ αυτό θα πρέπει να τους δίνετε πολλές εναλλακτικές που δεν σχετίζονται απαραίτητα με το παιχνίδι. Είναι πανέξυπνα παιδιά αλλά και πολύ ζωηρά. Κοινωνικά αλλά και νευρικά ανάλογα με τις ώρες τους…

-Το μωρό Καρκίνος (21/6-22/7)

Το ευαίσθητο μωρό του ζωδιακού. Το Ταυράκι θέλει να έχει όλη την προσοχή της μαμάς του. Είναι το μωρό που θα κλάψει με το παραμικρό και μερικές φορές θα δείχνει απαρηγόρητο χωρίς λόγο. Δεν είναι το μωράκι που θα πάει εύκολα στην αγκαλιά ενός άλλου αφού είναι ιδιαιτέρως ντροπαλό. Σίγουρα όμως είναι το μωρό που θα κάτσει ήσυχο στο παραμύθι και που στο τέλος θα σας κάνει την πιο γλυκιά αγκαλιά.

-Το μωρό Λέων (23/7-22/8)

Το Λιονταράκι θα σας λιώσει με τα γέλια του και την ανάλαφρη διάθεσή του. Το μωρό Λέων έχει τέτοια αυτοπεποίθηση που λάμπει από πολύ πολύ μικρό. Τους αρέσει η περιπέτεια και οι εξερευνήσεις. Είναι πεισματάρικα και όταν κάτι τα ενοχλεί ξεσπούν σε γοερά κλάματα που μπορεί να σας φέρουν σε αμηχανία. Αγαπούν τον έπαινο. Είναι περίπου το οξυγόνο τους, άρα… ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

-Το μωρό Παρθένος (23/8-22/9)

Το μωρό Παρθένος είναι εξαιρετικά έξυπνο και η μνήμη του είναι το κάτι άλλο. Είναι πολύ πιθανό να μιλήσει αρκετά νωρίς αλλά και να είναι καλό σε παιχνίδια γνώσης. Μαθαίνουν εύκολα ξένες γλώσσες αλλά μπορεί να σας είναι κάπως επιλεκτικό με το φαγητό του. Γκρινιάζουν εξαιρετικά εύκολα, αγαπούν την τάξη και θέλουν την πάνα τους καθαρή!

-Το μωρό Ζυγός (23/9-22/10)

Το μωρό Ζυγός είναι ένα χαρούμενο μωρό που θέλει να σας μεταδώσει τη χαρά του. Είναι το μωρό εθελοντής που θέλει να κάνει μόνο το καλό. Αγαπά τη διασκέδαση αλλά και το δίκαιο μοίρασμα. Δεν θα πάρει το παιχνίδι ενός άλλου παιδιού και θα μοιραστεί τα παιχνίδια του προκειμένου να περάσει καλά. Όταν μεγαλώσει, η φράση που θα ακούτε πιο συχνά από εκείνο είναι «Αυτό δεν είναι δίκαιο…». Αν αρχίσει να σας λέει τίποτα περίεργα «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», αναζητήστε αλλού τους λόγους και όχι στα άστρα.

-Το μωρό Σκορπιός (23/10-21/11)

Το μωρό Σκορπιός είναι το πιο συναισθηματικό μωρό του ζωδιακού. Ζει ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά μεταξύ τους συναισθήματα αλλά εκνευρίζεται και πολύ εύκολα. Αγαπά τη μουσική, την κολύμβηση και ό,τι σχετίζεται με το υγρό στοιχείο. Δεν θέλετε να το δείτε θυμωμένο όμως. Μπορεί να το κρατήσει για καιρό ή να ξαναθυμηθεί έναν λόγο που του προκάλεσε θυμό μετά από καιρό.

-Το μωρό Τοξότης (22/11-21/12)

Δώστε του περιπέτεια και δεν θα γκρινιάξει ποτέ. Το μωρό Τοξότης είναι ένα σωστό καραγκιοζάκι που γελάει συνέχεια και είναι η χαρά της ζωής. Θα μπουσουλήσει για να εξερευνήσει όλο το σπίτι και γι’ αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή! Μεγαλώνοντας μπορεί να ξεκλειδώνει και τις πόρτες για μια βολτίτσα χωρίς εσάς, μια και έχει εξαντλήσει όλα όσα είχε να δει στο σπίτι… Το λεξιλόγιό του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως και τα επιχειρήματά του. Πολύ πολύ έξυπνα παιδιά!

-Το μωρό Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το μωρό με τις ηγετικές ικανότητες. Το Αιγοκεράκι είναι ίσως το μωρό εκείνο που θέλει να μένει περισσότερο μόνο του την ίδια ώρα που όταν βρίσκεται με άλλα μωρά είναι ο αρχηγός της παρέας. Εκτός αν στην παρέα υπάρχει Λιονταράκι οπότε το Αιγοκεράκι έρχεται ως υπαρχηγός. Δεν θέλει βοήθεια για να κάνουν οτιδήποτε αλλά θέλει να το παρακολουθήσετε για να του πείτε πολλές φορές «Μπράβο!»

-Το μωρό Υδροχόος (20/1-18/2)

Το μικρό σας Υδροχοάκι είναι ένας μικρός επαναστάτης. Είναι δημιουργικό και αστείο παιδί. Δεν είναι γκρινιάρικο ούτε και πολύ συναισθηματικό. Θέλει να σας κάνει να γελάσετε και να σας βλέπει χαρούμενους. Δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει και γι’ αυτό μπορεί να σας πάει κόντρα. Κάνει εύκολα φίλους και στην παρέα είναι το πιο αστείο παιδί.

-Το μωρό Ψαράκι

Το Ψαράκι είναι ευαίσθητο και τόσο γλυκό! Η φαντασία του καλπάζει, λατρεύει τις ιστορίες και τα παραμύθια και έχει συνεχώς και μια νέα ιδέα. Θα χρειαστεί βοήθεια για να καταπιαστεί με πράγματα όπως τα μαθήματά του αργότερα, κι αυτό γιατί η φαντασία του το αποσπά. Αγαπά όλα τα παιχνίδια του νερού και φυσικά την κολύμβηση.