Ζέτα Δούκα: «Μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο που ασελγεί σε ένα παιδί»
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ζέτα Δούκα: «Μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο που ασελγεί σε ένα παιδί»

February 21, 2023

author:

Parenting.gr

Ζέτα Δούκα: «Μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο που ασελγεί σε ένα παιδί»

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός με δυναμισμό και πάθος για τη δουλειά της. Παράλληλα είναι και μια πολύ ευτυχισμένη μητέρα και σύντροφος. Σε συνέντευξή της σε εκπομπή του Alpha, μίλησε για τον γάμο της και το μωρό που ολοκλήρωσε την ευτυχία της.

Ερωτηθείσα για την εμπειρία του τοκετού της, η ηθοποιός απάντησε ότι είχε πολύ δύσκολο τοκετό αφού χρειάστηκαν 26 ώρες για να γεννήσει. Η όλη διαδικασία καταπόνησε πολύ το σώμα της με αποτέλεσμα να κάνει πολλούς μήνες να επανέλθει. Η Ζέτα Δούκα αγαπά τα παιδιά και η δήλωσή της για όλα αυτά τα ακραία σε βάρος παιδιών που ακούμε όλο και πιο συχνά, μας έκανε να τη συμπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο που κάνει κακό σε ένα παιδί. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου… μπορώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο που ασελγεί σε μικρό παιδί.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού η ηθοποιός έκανε μια δήλωση βαθιάς αγάπης στο πρόσωπο του συντρόφου της. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο γάμος της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά ήρθε εκεί που κανείς δεν το περίμενε ενώ ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Οι τρεις τους ζουν την απόλυτη ευτυχία και αυτό εύκολα το βλέπει κανείς στα μάτια της Ζέτας Δούκα. Σχετικά με την απόκτηση δεύτερου παιδιού, η ηθοποιός δήλωσε: «Δύσκολα, δύσκολα… γιατί βλέπω τις αντοχές μου, τις δυνάμεις μου να μην είναι εκεί που πρέπει να είναι για να πω ότι σε δύο χρόνια θα ζω με άλλο παιδί αυτό που ζω τώρα. Εδώ τώρα δεν μπορώ… Ο Μιχάλης θα κάνει δεύτερο παιδί, πρέπει να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Με άλλη. Τι να κάνουμε, άμα εγώ δεν μπορώ!»

Δείτε το σχετικό video:

 

Originally posted 2018-10-17 08:06:43.