Το video μιας μητέρας προς τον γιο της που δόθηκε για υιοθεσία
LIFESTYLE

Το video μιας μητέρας προς τον γιο της που δόθηκε για υιοθεσία

May 19, 2023

author:

Parenting.gr

Το video μιας μητέρας προς τον γιο της που δόθηκε για υιοθεσία

Για καμιά μητέρα που συνειδητοποιεί ότι αποχωρίζεται το μωρό της δεν είναι εύκολο. Η Hannah Mongie έφτιαξε ένα video όπου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να δώσει για υιοθεσία τον γιο της Tagg. Στο video βλέπουμε το νεογέννητο μωράκι, ενώ ακούμε τη μητέρα του να του απευθύνεται εξηγώντας του τι έχει συμβεί.

Η Hannah γνώρισε τον Kaden τον πατέρα του βρέφους όταν ήταν πολύ μικρή. Η εγκυμοσύνη της του έδωσε τεράστια χαρά «Ο μπαμπάς ήθελε να είσαι αγόρι για να παίζεται ποδόσφαιρο», λέει χαρακτηριστικά στον μικρούλη. Όμως πριν καν γεννηθεί το μωράκι, ο πατέρας του πέθανε.

Η Hannah και ο Kaden. Οι βιολογικοί γονείς του βρέφους.

Η Hannah έμεινε μόνη και θα ήταν αδύνατον να μεγαλώσει σωστά το μωρό της. Όταν συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποχωριστεί το μωρό και ενώ ακόμα ήταν έγκυος, μπήκε σε σελίδα υιοθεσιών και βρήκε τους σημερινούς γονείς του Tagg.

 

«Η μαμά σου σήμερα είναι η καλύτερή μου φίλη», του εξηγεί. Τους «ερωτεύθηκε», ένιωσε μαζί τους ασφαλής ότι το μωρό της θα μεγαλώσει σωστά και κάπως έτσι προχώρησαν στην υιοθεσία.

Η στιγμή που η Emily αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον υιοθετημένο γιο της…

Ο μικρούλης Tagg σήμερα μεγαλώνει με 3 γονείς στην πραγματικότητα αφού οι θετοί του γονείς Emily και Brad Marsh, δεν απαγόρευσαν ποτέ στη βιολογική του μητέρα να τον βλέπει.

Η Hannah εξακολουθεί να βλέπει τον γιο της που μεγαλώνει τόσο όμορφα!

Ο μικρός μεγαλώνει καλά και ευτυχισμένα την ίδια ώρα που η μαμά του αισθάνεται ότι έχει κάνει το καλύτερο για το μωρό της. Μας συγκίνησε.

Originally posted 2018-11-29 07:45:44.