Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: «Μιλήστε τους, σας ακούνε!»
LIFESTYLE

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: «Μιλήστε τους, σας ακούνε!»

November 19, 2018

author:

Parenting.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: «Μιλήστε τους, σας ακούνε!»

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα. Η ίδια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, για να ενθαρρύνει όλους τους γονείς που τα μωρά τους γεννιούνται πρόωρα.

«Σήμερα … σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα προωροτητας… Σε πολλούς από εσας δεν λέει τίποτα αυτό…. όμως θέλω να μιλήσω σε εκείνες τις γυναικες που μπορεί τώρα να είναι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο μικρά ιδιαίτερα κουτάκια- κρεβατάκια που ανασαίνουν μικρές ψυχούλες και περιμένουν να βγουν στο φως… τα έφερα στον κόσμο και σε δευτερόλεπτα μου τα πήραν μακριά μου , περίμενα υπομονετικά μερικές ώρες για να τα δω. Με κατέβασαν μαζί με τον μπαμπά τους στον κάτω όροφο, τον όροφο αγάπης όπως τον αποκαλώ εγω. Ήμουν σε καροτσάκι λόγω της καισαρικης, μπήκα μέσα μου είπαν να μείνω στο καρότσι μου, φυσικα σηκώθηκα και έτρεξα κοντά τους, δεν σταματούσα να χαμογελώ! Δεν ήμουνα στιγμή λυπημένη πια …. μόνο χαμογελούσα.

Με πλησίασε μια υπεροχη γυναίκα με Αγγελική μορφή, η Μαρινα μου (Μαρίνα Αντωνιαδη) και με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο. «Με αυτό το χαμόγελο σίγουρα θα πάρεις τα μωρα σου πολύ γρήγορα στο σπιτι» είπε! Της ζήτησα να τα αγγίξω , μου ζήτησε να περιμένω λίγες μερες για να είμαι έτοιμη και εγω και εκείνα! Με παρακάλεσε ότι σταγόνα γάλα έχω στο σώμα μου να της το δώσω και το έδωσα…. ότι είχα το έδωσα…. όσοι γονείς ειστε μέσα σε αυτούς τους θαλάμους αγάπης – προωροτητας σας φωνάζω σήμερα δυνατά πως θα έχετε δυνατά , πανέμορφα, υγιειέστατα παιδιά σύντομα!

Όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο , μια θολή ανάμνηση. Ξέρω, ξέρω το συναίσθημα σας, δεν θα το αναλύσω περισσότερο! Μόνο όταν πηγαίνετε αυτές τις 2 σύντομες επισκέψεις μέσα στη μέρα στα αγγελούδια σας να θυμάστε έξω από την πόρτα να φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο, γιατί τα νοιωθουν όλα και ας μην έχουν νοιώσει ακομα τη ζέστη του κορμιού σας. Ξέρετε πόση ζεστασιά μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο και τι γλυκιά μελωδία μπορεί να είναι η φωνή σας ? Μιλήστε τους, σας ακούνε ! Σας αγαπω σας σκέφτομαι συνέχεια»