Σκότωσαν στο ξύλο το 9 ετών παιδί τους επειδή δεν διάβαζε
Επικαιρότητα

Σκότωσαν στο ξύλο το 9 ετών παιδί τους επειδή δεν διάβαζε

May 12, 2023

author:

Parenting.gr

Σκότωσαν στο ξύλο το 9 ετών παιδί τους επειδή δεν διάβαζε

Σοκ στη Γαλλία έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός παιδιού 9 ετών επειδή δεν διάβαζε τα μαθήματά του. Το παιδί ξυλοκοπήθηκε τόσο βάναυσα που υπέκυψε στα τραύματά του. Οι Αρχές συνέλαβαν 4 μέλη της οικογένειας, η οποία ζει στη Μιλούζ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το παιδί ξυλοκοπήθηκε με το κοντάρι της σκούπας με την αιτιολογία ότι δεν ήθελε να διαβάσει τα μαθήματά του για το σχολείο. Η μητέρα του παιδιού απουσίαζε από το σπίτι, όμως συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι γνώριζε τι συμβαίνει και είχε δώσει την έγκρισή της για την εν λόγω τιμωρία. Στον ξυλοδαρμό του 9χρονου παιδιού παρίστανται και τα αδέλφια του. Ο βασικότερος ύποπτος για τον θάνατο του 9χρονου είναι ο 19χρονος αδελφός του, ωστόσο ευθύνες θα αποδοθούν αφού ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του παιδιού κάνει λόγο για μαρτυρικό θάνατο. Πρόκειται για έναν θάνατο παιδιού που προκαλεί αποτροπιασμό τη στιγμή που η γαλλική εθνοσυνέλευση συζητά όλο και πιο έντονα την απαγόρευση άσκησης βίας, με δύο προτάσεις που αφορούν σε εκπαίδευση χωρίς βία και απαγόρευση χρήσης μέσων ταπείνωσης ή λεκτικής βίας, σωματικής ή ηθικής τιμωρίας.

Originally posted 2018-11-23 08:18:19.