Ποιοι είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του ζωδιακού;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του ζωδιακού;

May 15, 2023

author:

Parenting.gr

Ποιοι είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του ζωδιακού;

Κάθε μπαμπάς έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και προφανώς τα ζώδια δεν μπορούν να πουν με ασφάλεια ποια είναι αυτά. Το τι είδους μπαμπάς θα γίνει κάποιος εξαρτάται από τον χαρακτήρα του, από τα βιώματά του και τον ψυχισμό του. Επειδή τα ζώδια όμως πάντα μας χαλαρώνουν και μας ελκύουν το ενδιαφέρον, ελάτε να δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του ζωδιακού αλλά και πώς είναι κάθε ζώδιο ως μπαμπάς.

1.Οι Ταύροι είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες του ζωδιακού

Οι Ταύροι είναι υπομονετικοί και αντέχουν όλες τις ταλαιπωρίες. Ο μπαμπάς Ταύρος είναι εκείνος που εμπλέκεται από πολύ νωρίς με όλα εκείνα που αφορούν την καθημερινότητα ενός παιδιού. Υπεύθυνος, στοργικός, λογικός μπαμπάς. Παρότι μερικές φορές μπορεί να είναι κάπως πεισματάρης δεν αφήνει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα να εμφανιστεί στην ιδιότητά του ως μπαμπάς. Μεταφράζει το πάθος του σε ενέργεια για να αντέξει το σκληρό πρόγραμμα των παιδιών του.

2.Ο ευαίσθητος Καρκίνος

Δεύτερος καλύτερος μπαμπάς του ζωδιακού είναι ο μπαμπάς Καρκίνος. Αγκαλιάζει το παιδί του με στοργή ίδια από την πρώτη μέρα. Δεν θα ρωτήσει ποτέ το παιδί «Γιατί κλαίς;» αλλά θα κρατήσει ο ίδιος τα δικά του δάκρια προσπαθώντας να το κάνει να νιώσει καλύτερα. Διαβάζει παραμύθια, αγκαλιάζει τρυφερά και δεν είναι ανταγωνιστικός απέναντι στη μαμά.

3.Ο συναισθηματικός Ιχθύς

Ο μπαμπάς Ιχθύς είναι συναισθηματικός, γενναιόδωρος και είναι ο τρίτος σε κατάταξη καλύτερος μπαμπάς του ζωδιακού. Το βασικό του πρόβλημα είναι η κυκλοθυμία του που σε πολλές περιπτώσεις κρατά για τον εαυτό του και δεν βγάζει στα παιδιά.

4.Ο λογικός Ζυγός

Τέταρτος καλύτερος μπαμπάς στην κατάταξη είναι ο Ζυγός. Ο μπαμπάς Ζυγός είναι ο ιδανικός πατέρας για οικογένεια με πολλά παιδιά. Κρατά άψογα τις ισορροπίες και είναι δίκαιος με όλα τα παιδιά του.

5.O Αιγόκερως που αγαπά να κακομαθαίνει

Ο Αιγόκερως είναι ο μπαμπάς εκείνος που θέλει να βλέπει τα παιδιά του να προοδεύουν και να έχουν πολλές δραστηριότητες. Είναι όμως και ο μπαμπάς εκείνος που κακομαθαίνει τα παιδιά του χωρίς δεύτερες σκέψεις.

6.Ο παιχνιδιάρης Λέων

Θα τους μάθει πώς να είναι οι αρχηγοί στις ομάδες αλλά θα τα τρελάνει και στο παιχνίδι. Ο μπαμπάς Λέων είναι ασταμάτητος αλλά και κάπως πεισματάρης. Γεγονός όμως όχι και τόσο κακό αφού το πείσμα του παρότι τον κάνει ανελαστικό μερικές φορές, από την άλλη τον βοηθά να πειθαρχήσει τα βλαστάρια του.

7.Ο δημιουργικός Υδροχόος

Ο μπαμπάς Υδροχόος είναι δημιουργικός αλλά δυσκολεύεται κάπως να ακολουθήσει και φυσικά να διατηρήσει το πρόγραμμα που πρέπει να έχει ένα παιδί.

8.Ο εδώ και εκεί Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης και διασκεδαστικός αλλά κουράζει τη μαμά καθώς θα πρέπει να του υπενθυμίζει κάθε λίγο ότι έχει κάποιες υποχρεώσεις να τελειώσει με τα παιδιά! Δεν το λες περίπατο…

9.Ο αυστηρός Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο μπαμπάς εκείνος που θα αφήσει έντονα το στίγμα του πάνω στο παιδί. Έντονη προσωπικότητα που μπορεί να το παρακάνει με την αυστηρότητα και τα όρια.

10.Ο Κριός δεν έχει υπομονή

Ο Κριός είναι ένας σοβαρός μπαμπάς που όμως στερείται υπομονής. Ειδικά όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, ο μπαμπάς Κριός δεν αντέχει να διαχειρίζεται τη γκρίνια ή τις πολλές επαναλήψεις «Μπαμπά γιατί;»

11.Ο Τοξότης θα τα τρελάνει στη βόλτα

Είναι ο ιδανικός μπαμπάς για δημιουργία αναμνήσεων και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Όμως δεν είναι ο μπαμπάς που μπορεί να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα. Αν δεν σας κουράζει το να πακετάρετε για όλη την οικογένεια, κανένα πρόβλημα!

12.Ο Παρθένος απαιτεί το καλύτερο

Ο Παρθένος θα συμβουλέψει τα παιδιά του, θα τους δείξει ποιο είναι το σωστό, όμως δεν αντέχει τα λάθη. Κάπως έτσι, δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι ένα πρόβλημα στα μαθηματικά μπορεί να λύνεται και με άλλον τρόπο από τον δικό του ενώ εκεί που πραγματικά γίνεται εκνευριστικός είναι όταν το πρόβλημα στα μαθηματικά λύνεται… λάθος.

Originally posted 2018-11-26 19:58:14.