Παιδιά νηπιαγωγείου «τραγουδούν» για τα γενέθλια του κωφάλαλου επιστάτη του σχολείου τους
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Παιδιά νηπιαγωγείου «τραγουδούν» για τα γενέθλια του κωφάλαλου επιστάτη του σχολείου τους

March 21, 2023

author:

Parenting.gr

Παιδιά νηπιαγωγείου «τραγουδούν» για τα γενέθλια του κωφάλαλου επιστάτη του σχολείου τους

Αυτοί οι μαθητές του νηπιαγωγείου είναι όλη η γλύκα του κόσμου μαζί. Στο νηπιαγωγείο του Hickerson Elementary School τα παιδιά έκαναν ό,τι πιο γλυκό θα μπορούσαν για τα γενέθλια του 60χρονου επιστάτη του σχολείου. Ο επιστάτης αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής. Κάπως έτσι τα παιδιά έμαθαν το “Happy Birthday” στη νοηματική και του «τραγούδησαν» κάνοντάς του έκπληξη. Με τη βοήθεια της των δασκάλων τους Amy Hershman, Allyssa Hartsfield αλλά και της βρεφοκόμου Angela Ridner οι μαθητές έμαθαν πώς να πουν το τραγουδάκι στη νοηματική. Παρά το γεγονός ότι ο Anthony, γνωστός στο σχολείο ως Mr. James, μπορεί να διαβάσει τα χείλη, η αντίδρασή του στη νοηματική των παιδιών είναι συγκινητική!

Το video αναρτήθηκε στη σελίδα Facebook του σχολείου. Ο Jordan Carter βλέποντας το video σχολίασε: «Είμαι 34 ετών και ο κ. James ήταν ο επιστάτης μου στο Hickerson! Ο Θεός να ευλογεί αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο!» Ομοίως η Elizabeth Fox σχολίασε «Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια, κ. James! Δεν μεγαλώσατε καθόλου.» Κάποιος άλλος, ο Matthew Shapourian σχολίασε σχετικά: «Μου έδωσε ένα ζευγάρι παπούτσια του μπάσκετ στο Coffee County High School σε ένα καλοκαιρινό camp το 2001. Ήμουν 16 ετών. Θυμάμαι ότι δεν ήξερα για ποιο λόγο με αφήνει να τα πάρω. Με ρώτησε τι νούμερο φορούσα και ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τη γενναιοδωρία του».

Ο επιστάτης Anthony James εργαζόταν στο Coffee County School District από το 1991, και για 15 χρόνια στο Hickerson μαθαίνοντας ανεπίσημα στα παιδιά τη νοηματική αλλά και τρόπους καλής συμπεριφοράς όπως να συμπεριφέρονται καλά στους άλλους. Να είναι πολύχρονος!

Originally posted 2018-10-26 05:20:00.