Οι φίλοι του Τέντι δεν πήγαν στο party γενεθλίων του
Επικαιρότητα

Οι φίλοι του Τέντι δεν πήγαν στο party γενεθλίων του

March 15, 2023

author:

Parenting.gr

Οι φίλοι του Τέντι δεν πήγαν στο party γενεθλίων του

Η φωτογραφία του μικρούλη Τέντι που κάθεται μόνος του στο στρωμένο τραπέζι της πιτσαρίας περιμένοντας τους φίλους του, έχει συγκινήσει τους χρήστες του Διαδικτύου και έχει γίνει βεβαίως viral.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Το 6χρονο αγόρι προσκάλεσε 32 φίλους του προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του. Το party θα γινόταν σε μια πιτσαρία. Ωστόσο, κανένα από τα παιδιά δεν εμφανίστηκε σε αυτό.

Η μητέρα του Τέντι, Σιλ Ματσίνι, έστειλε μια φωτογραφία στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία ο 6χρονος γιος της κάθεται ολομόναχος στο τραπέζι περιμένοντας να εμφανιστούν οι φίλοι του. Όπως δήλωσε η μητέρα, οι 32 προσκλήσεις όχι μόνο είχαν σταλεί στους συμμαθητές του γιου της, αλλά υπήρξαν και διαβεβαιώσεις από τους γονείς τους ότι τα παιδιά θα πήγαιναν στο party. Παρ’ όλα αυτά δεν εμφανίστηκε κανένας εκεί!

Η φωτογραφία μέσα σε σύντομο χρόνο έγινε viral και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να στείλουν τις θερμές τους ευχές στο παιδί. Η ομάδα μπάσκετ Phoenix Suns της Αριζόνα, μάλιστα, προσκάλεσε με κάθε επισημότητα τον μικρούλη στον αγώνα με τους Los Angeles Lakers. «Τι θα έλεγες να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας; Δικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!», έγραψαν στο Twitter οι Suns. Ο νεαρός χάρηκε και αποδέχθηκε την πρόσκλησή τους για τον αγώνα της Παρασκευής 26/10.

Η μαμά του αγοριού δήλωσε ότι είναι οικογενειακώς ενθουσιασμένοι και ότι είναι η πρώτη φορά που ο Τέντι θα παρακολουθήσει αγώνα σε γήπεδο!

Originally posted 2018-10-24 06:30:17.