Μπριάνα Στιούαρτ: το κακοποιημένο κορίτσι που κατέκτησε τον κόσμο
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μπριάνα Στιούαρτ: το κακοποιημένο κορίτσι που κατέκτησε τον κόσμο

September 14, 2018

author:

Parenting.gr

Μπριάνα Στιούαρτ: το κακοποιημένο κορίτσι που κατέκτησε τον κόσμο

Η Μπριάνα Στιούαρτ είναι 24 ετών και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι άλλαξε τη ζωή της με τρόπο που μόνο θαυμασμό μας προκαλεί. Η διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας βλέπει την καριέρα της να μην έχει ταβάνι. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 13/9, η Μπριάνα Στιούαρτ κατάφερε να πάει το Σιάτλ στο 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο WNBA. Σήμερα η Μπριάνα είναι η νεαρότερη MVP τελικών και η 6η παίκτρια που κατέκτησε μέσα στην ίδια χρονιά βραβείο MVP. Η 3Η παίκτρια μπάσκετ που κατάφερε να βάλει 30 και πλέον πόντους σε ματς τίτλου!

Η Μπριάνα Στιούαρτ είναι ένα νέο κορίτσι με θάρρος. Η ιστορία των παιδικών της χρόνων είναι σωστό δράμα. Σε ηλικία 9 έως 11 ετών, η Μπριάνα ήταν επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Κι όμως κατάφερε να τα αφήσει όλα πίσω της σαν μια άλλη ζωή που έζησε κάποτε, όπως λέει και η ίδια. «Δεν έχω κάνει ποτέ θεραπεία γι’ αυτό. Δεν ήθελα να μιλάω γι’ αυτό. Δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Είναι κάτι που προσπάθησα να κρύψω όσο καλύτερα μπορούσα. Έχω κλάψει πολύ. Κλαίω περισσότερο όταν λέω γι’ αυτό σε κάποιον που είναι σημαντικός για εμένα. Το να μιλάω για ό,τι πέρασα και να εξηγώ τι συνέβη, με έκανε πιο σκληρή. Είμαι αναγκασμένη να το ξαναζήσω. Τότε καταλαβαίνεις ότι ήταν αληθινό. Δεν ήταν απλά ένας απαίσιος εφιάλτης. Ήταν σαν μια άλλη ζωή που έζησα κάποτε. Ποτέ όμως δεν θα πάρω εκείνη την περίοδο της ζωής μου πίσω. Και οι αναμνήσεις που έχω δεν διαγράφονται. Μερικές φορές εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες μαύρες τρύπες.», γράφει η ίδια σε κείμενό της.

Η Μπριάνα Στιούαρτ έζησε αυτό που σε κανένα παιδί, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει. Μόνη της κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της και αυτό πέρα από παράδειγμα για όλους, μας κάνει να την κοιτάμε με θαυμασμό, δέος και την αγάπη που στερήθηκε.