Μια μαμά με υιοθετημένο κοριτσάκι από την Αφρική ζητά βοήθεια για να περιποιηθεί τα μαλλιά του!
LIFESTYLE

Μια μαμά με υιοθετημένο κοριτσάκι από την Αφρική ζητά βοήθεια για να περιποιηθεί τα μαλλιά του!

November 19, 2018

author:

Parenting.gr

Μια μαμά με υιοθετημένο κοριτσάκι από την Αφρική ζητά βοήθεια για να περιποιηθεί τα μαλλιά του!

Μια πολύ γλυκιά ιστορία που δείχνει την αγάπη της μαμάς για το παιδί της. Η Stephanie Hollifield ζει στη Georgia των ΗΠΑ και έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αφρική. Η μικρούλα Haley μπήκε στη ζωή της οικογένειας όταν ήταν 8 μηνών και η μαμά της είναι μια από τις λίγες που παραδέχονται δημόσια ότι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα πολύ σγουρά μαλλιά αυτών των παιδιών και ζητά βοήθεια μέσω του Facebook!

Στην ανάρτησή της η Stephanie ανέφερε «Αυτή η άσχετη λευκή μαμά, έρχεται ταπεινά σε εσάς για να ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα μαλλιά της Haley. Έχω ρωτήσει φίλους μου, έχω ρωτήσει ξένους στο super market με παιδιά με υπέροχα μαλλιά και εξακολουθώ να μην βρίσκω λύση. Πλένουμε τα μαλλιά μια φορά την εβδομάδα. Βάζουμε μαλακτική κρέμα, λάδι για μαλλιά και εφαρμόζουμε ζεστή πετσέτα κάθε πρωί. Έχουμε δοκιμάσει με περισσότερα προϊόντα, με καθόλου προϊόντα και με λιγότερα προϊόντα. Το πάμε όσο πιο απαλά γίνεται αλλά εξακολουθεί να πονάει το καθημερινό χτένισμα των μαλλιών της. Αισθάνομαι ότι δείχνει ωραίο για μια ώρα και μετά όχι. Αυτή η εικόνα είναι 3 ώρες χτένισμα μέσα σε μια μέρα. Τι κάνω λάθος; Έχω κυριολεκτικά αγοράσει κάθε προϊόν που συνιστάται για εμάς. Θέλω απελπισμένα να καταφέρω να το κάνω σωστά!»

Στην απελπισμένη ανάρτηση της γλυκιάς μανούλας απάντησε η Αφροαμερικανή Monica Hunter. H Monica όχι μόνο συμβούλεψε την Stephanie πώς να διαχειρίζεται τα μαλλιά της κόρης της, αλλά πήγε ως εκεί για να την βοηθήσει. Με χτένες, βούρτσες και αξεσουάρ μαλλιών, χτύπησε το κουδούνι της οικίας Hollifield και περιποιήθηκε τα μαλλιά της μικρούλας. Η Stephanie νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη για όσα έκανε η Monica και δηλώνει ότι απέκτησε μια νέα φίλη! «Ένιωσα να με στηρίζει μια νέα φίλη μου. Σε μια εποχή με τόσο μίσος και διχόνοια, ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν τη Monica!», δήλωσε η Stephanie!