Μια υπεύθυνη σχολικού κυλικείου που πραγματικά νοιάζεται τα παιδιά!
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μια υπεύθυνη σχολικού κυλικείου που πραγματικά νοιάζεται τα παιδιά!

November 5, 2018

author:

Parenting.gr

Μια υπεύθυνη σχολικού κυλικείου που πραγματικά νοιάζεται τα παιδιά!

Δεν είναι μια ακόμα υπεύθυνη σχολικού κυλικείου. Είναι μια γυναίκα με όρεξη που πραγματικά νοιάζεται τους μαθητές του σχολείου στο οποίο εργάζεται. Η Stacey Truman είναι η υπεύθυνη του κυλικείου στο Kingston Elementary School στη Virginia. Τόσο η ίδια όσο και η συνήθειά της να γράφει μηνύματα πάνω στις μπανάνες, έχει γίνει viral! Πώς αλλιώς;

Τα τελευταία 9 χρόνια, η Stacey γράφει μηνύματα που εμπνέουν και ενθαρρύνουν τους μαθητές του σχολείου, πάνω σε μπανάνες. Η διευθύντρια του σχολείου Dr. Sharon Shewbridge έβγαλε μια φωτογραφία τις μπανάνες και την ανέβασε στο Twitter προκειμένου όλοι να μάθουν τι κάνει αυτή η υπεύθυνη σχολικού κυλικείου για τα παιδιά!

«Το κάνω και για τα δικά μου παιδιά στο σπίτι. Γιατί όχι και εδώ; Σαν παιδιά μου είναι και αυτά», είπε η Stacey Truman και στη συνέχεια εξήγησε ότι οι μαθητές κάθονται και διαβάζουν το μήνυμα που αναγράφεται στη μπανάνα. Ακόμα κι αν δεν διάλεξαν εκείνοι το μήνυμα αλλά απλώς τους έτυχε, οι αντιδράσεις τους είναι πάντα θετικές. Κι αν αναρωτιέστε πώς αποφασίζει η Stacey τι να γράψει πάνω στις μπανάνες δεδομένου ότι δεν είναι μια και δυο αλλά πολλές, η απάντηση είναι απλή. «Τα περισσότερα από τα μηνύματα που γράφω προκύπτουν καθώς σκέφτομαι τι θα έλεγα σε ένα παιδί ή τι θα ήθελα εγώ η ίδια να ακούσω να μου λέει κάποιος», αναφέρει η ίδια.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά έχει δηλώσει, δεν ήθελε ποτέ να πέσει σε εκείνη η προσοχή της δημοσιότητας ενώ ένιωσε και κάπως άβολα. Η διευθύντρια του σχολείου δήλωσε ότι πράγματι η Stacey ντράπηκε αλλά ήταν τόσο απλό και συνάμα συναρπαστικό αυτό που έκανε για τα παιδιά που έπρεπε όλοι να το μάθουν. «Αυτές οι λέξεις μπορούν να δώσουν θάρρος σε κάποιον και να τον βοηθήσουν να συνειδητοποιήσει ότι είναι πραγματικά καλός. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και άλλα σχολεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.