Μια γυναίκα στο Ναύπλιο έσωσε παιδί που κακοποιούσε η μητέρα του
Επικαιρότητα

Μια γυναίκα στο Ναύπλιο έσωσε παιδί που κακοποιούσε η μητέρα του

October 12, 2018

author:

Parenting.gr

Μια γυναίκα στο Ναύπλιο έσωσε παιδί που κακοποιούσε η μητέρα του

Το ρεπορτάζ με το απίστευτο περιστατικό βίας, είναι από αυτά που μας κάνουν να θέλουμε να πούμε πολλές φορές και δυνατά ότι στη βία δεν πρέπει να γυρνάμε την πλάτη κλείνοντας τα αυτιά μας.

Στο Ναύπλιο σε πολυκατοικία φαίνεται πως ήταν για καιρό ένα δράμα σε εξέλιξη. Μια από τους ένοικους της πολυκατοικίας άκουσε για ακόμα μια φορά θορύβους και ουρλιαχτά από άλλο διαμέρισμα και δεν άντεξε να μην παρέμβει.

Όπως περιγράφει η γυναίκα και γειτόνισσα «Απόψε έσωσα ένα παιδί από ενδοοικογενειακή βία. Μια πολυκατοικία ολόκληρη άκουγε αλλά δεν μιλούσε. Σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν θα με σταματούσε κανένας όποια επίπτωση και αν αντιμετώπιζα. Ευχαριστώ το Χαμόγελο του Παιδιού για την άμεση επέμβαση και στήριξη, τα παιδιά υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου για την ευγένεια και την διακριτικότητά τους. Σταματήστε να κλείνετε τα αυτιά σας και μετά να βγαίνετε στα κανάλια όταν το κακό έχει γίνει πια. Κανένα παιδί να μην φτάσει και να μην νιώσει ό,τι έζησε αυτό απόψε από την ίδια του τη μάνα». Η περιγραφή της γυναίκας που γλίτωσε το παιδί από την μανία της οικογένειάς τους είναι συγκλονιστική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα άκουσε δυνατούς θορύβους από πόρτες και έπιπλα μαζί με ουρλιαχτά και φωνές της μητέρας που έλεγαν «Θα σε λιώσω». Η γυναίκα έτρεξε στον πάνω όροφο, είδε μια ντουλάπα πεσμένη κάτω και το παιδί να το σέρνουν κάτω. Η γυναίκα πήρε στο σπίτι της το παιδί. Μίλησαν για αρκετή ώρα ενώ τηλεφώνησε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Στη συνέχεια, πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Ο ανήλικος κοιμήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πέμπτη επέστρεψε στο σχολείο του. Η μητέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ανήλικου τέκνου.