Μια γλυκιά viral ιστορία με 3 μητέρες σωστούς αγγέλους!
LIFESTYLE

Μια γλυκιά viral ιστορία με 3 μητέρες σωστούς αγγέλους!

June 2, 2023

author:

Parenting.gr

Μια γλυκιά viral ιστορία με 3 μητέρες σωστούς αγγέλους!

Ένα ταξίδι με το αεροπλάνο είναι ιδιαιτέρως αγχωτικό όταν είσαι μαμά με μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερο άγχος είναι ότι τα παιδιά θα αναστατωθούν ή θα βαρεθούν και θα αρχίσουν τη γκρίνια, το κλάμα ενίοτε και το ουρλιαχτό. Μια τέτοια εμπειρία είχε η Kinsey, μητέρα 2 αγοριών 2 και 5 ετών αντίστοιχα. Ο μικρούλης Wyatt και ο μεγαλύτερος αδελφός του James, επέστρεφαν στο σπίτι τους με τη μαμά τους από ένα καταπληκτικό ταξίδι στην Disney World, τα κέφια όμως δεν ήταν και πολύ στα πάνω τους…

Όπως περιγράφει η μητέρα των παιδιών, Becca Kinsey, σε ένα post στο Facebook, τα πράγματα άρχισαν να δείχνουν δραματικά από πολύ νωρίς όταν η ίδια χρειάστηκε να γυρίσει όλο το αεροδρόμιο για να βρει την χαμένη της ταυτότητα. Τα αγόρια αυτονόητα κουράστηκαν και κάπως έτσι ξεκίνησε η γκρίνια η ανεπανάληπτη. Ο μικρός έκλαιγε υστερικά ενώ ο μεγάλος κυλιόταν στα πατώματα πάνω που θα περνούσαν από τον έλεγχο ασφαλείας. Κάπου εκεί πετάχτηκε μια μαμά για να σώσει την κατάσταση, δίνοντας στην Kinsey και τα αγόρια της την δική της θέση «Έλα πέρνα μπροστά από εμένα. Ξέρω πώς είναι!», της είπε τρυφερά δίνοντάς της προτεραιότητα.

Κατά την αναμονή ο μικρούλης γιος αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο. Κάπως έτσι, η Kinsey έπρεπε να κουβαλήσει όλα τους τα πράγματα, έχοντας στην αγκαλιά της τον κοιμισμένο και παράλληλα να κρατά από το χέρι και το μεγαλύτερο παιδί της. Δεν το λες απλό. Γι’ αυτό και παρενέβη μια άλλη μαμά για να βάλει ένα χεράκι. «Δώσε μου τα πάντα. Το’ χω!», της είπε η άλλη μητέρα κουβαλώντας όλες τις αποσκευές και φροντίζοντας μητέρα, αποσκευές και παιδιά να βρουν τον δρόμο τους προς το αεροπλάνο!

Τα πράγματα όμως δεν έγιναν καλύτερα ούτε κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπου ο Wyatt ξύπνησε με όρεξη για γκρίνια. Το 2 ετών αγοράκι άρχισε να κλαίει γοερά προκαλώντας την αμηχανία της μαμάς του που δεν ήξερε πώς να το συνεφέρει. Τότε, μια 3η μητέρα άγγελος εμφανίστηκε στην Kinsey για να της πει «Νομίζω πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα», παίρνοντας στην αγκαλιά της τον Wyatt για να τον ηρεμήσει. Μάλιστα η γυναίκα κράτησε το παιδί στη διάρκεια όλης της πτήσης αλλά ακόμα και κατά την έξοδο από το αεροπλάνο όπου έδωσε το παιδί στην αγκαλιά του μπαμπά του, αγκάλιασε την Kinsey και της ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα!».

Μια πολύ συγκινητική ιστορία της καθημερινότητας που μας λέει ότι οι μητέρες είναι σωστοί άγγελοι!

Originally posted 2018-12-12 16:21:43.