Μητέρα λέει σε άγνωστο: «Αν πλησιάσει η φωτιά πάρε το μωρό και φύγε. Εμένα άσε με»
Επικαιρότητα

Μητέρα λέει σε άγνωστο: «Αν πλησιάσει η φωτιά πάρε το μωρό και φύγε. Εμένα άσε με»

May 11, 2023

author:

Parenting.gr

Μητέρα λέει σε άγνωστο: «Αν πλησιάσει η φωτιά πάρε το μωρό και φύγε. Εμένα άσε με»

H Rachelle Sanders είναι μητέρα 3 παιδιών, το μικρότερο εκ των οποίων γεννήθηκε με καισαρική τομή στο Feather River Hospital στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, μια νοσοκόμα και τρία άλλα μέλη του προσωπικού μπήκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρισκόταν η Rachelle μετά τον τοκετό και της είπαν –μόλις 12 ώρες αφού είχε γεννήσει- ότι πρέπει να εκκενωθεί το κτίριο.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ασθενείς έφυγαν από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους, για την φρεσκοχειρουργημένη Rachelle ήταν αδύνατον να οδηγήσει. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή μπήκε μαζί με το μωρό της στο αυτοκίνητο του David, ενός μηχανικού που εργαζόταν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως περικυκλώθηκαν από τη φωτιά εξαιτίας των πολλαπλών εκρήξεων, την ίδια ώρα που οι δρόμοι είχαν κλείσει από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. «Είχα τρομάξει πολύ και δεν ήξερα αν θα τα καταφέρουμε», δήλωσε η μητέρα στο CNN. «Αν η φωτιά κατέβει εδώ, αν πρέπει να τρέξεις, πάρε το μωρό. Άφησε με πίσω», είπε στον David.

Ευτυχώς, η τύχη ήταν με το μέρος της Rachelle. Ο David κατάφερε να οδηγήσει τη Rachelle και το νεογέννητο μωρό της σε ένα άλλο νοσοκομείο που βρισκόταν 20 μίλια μακριά. Το ταξίδι μέσα στις φλόγες διήρκησε 9 ολόκληρες ώρες ενώ στη διαδρομή πέρασαν και μπροστά από το σπίτι της Rachelle ή πιο σωστά μπροστά από ό,τι απέμεινε από αυτό…

Η Rachelle, ο σύντροφός της και τα 3 παιδιά τους αυτή τη στιγμή είναι άστεγοι αλλά είναι ευγνώμονες που έχουν ο ένας τον άλλον. «Ποτέ πριν δεν έζησα ένα Thanksgiving με τόσο λίγα υλικά αγαθά, νιώθοντας περισσότερο ευγνώμων και ευλογημένη», είπε η Rachelle.

Originally posted 2018-11-22 19:20:58.