Υπέροχα και εύκολα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Υπέροχα και εύκολα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο

September 23, 2018

author:

Parenting.gr

Υπέροχα και εύκολα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο

Έχετε φροντίσει για όλα. Την έχετε ξυπνήσει στην ώρα της για το σχολείο, έχει κάνει όλα όσα πρέπει αλλά η ώρα του χτενίσματος είναι για δάκρια με το ρολόι να τρέχει… Το χτένισμα την πονάει στα μαλλιά, ένα απλό πιάσιμο πίσω δεν της είναι αρκετό και τα μακριά της μαλλιά απλώς κάτω η αλήθεια είναι ότι δεν βολεύουν. Παιδί είναι. Θέλει να παίξει και να τρέξει και να διαβάσει φυσικά, χωρίς να της μπαίνουν στα μάτια. Ας δούμε κάποια υπέροχα και κυρίως εύκολα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο. Κάποια από αυτά, δεν είναι μόνο για το σχολείο αλλά και για το party, μια οικογενειακή κοινωνική υποχρέωση, την κυριακάτικη επίσκεψη στον παππού και τη γιαγιά ή ό,τι άλλο!

-Τα μαλλιά φιόγκος!

Θα χρειαστείτε: λεπτά λαστιχάκια μαλλιών, φουρκέτες στο χρώμα των μαλλιών της, και τις χτένες και βούρτσες της. Η διαδικασία όπως βλέπετε και στις εικόνες απλή. Δεν συνιστούμε τις μπούκλες με το σίδερο, αφού είναι κρίμα να ταλαιπωρούμε τα μαλλάκια των κοριτσιών από τόσο νωρίς. Αφήστε τα ίσια καλύτερα και φυσικά μην τους βάλετε λακ! Πολύ νωρίς για προϊόντα hair styling.

-Εύκολο σινιόν για μικρές κυρίες

Είναι τόσο ωραίο χτένισμα που μπορείτε και εσείς η μαμά να το κάνετε στον εαυτό σας. Χρειάζεστε μόνο λαστιχάκια για τα μαλλιά και τις χτένες της μικρής!

-Κοτσίδες μισό στεφανάκι

Οι κοτσίδες είναι πολύ στη μόδα και αυτή τη σεζόν. Τα κορίτσια τις λατρεύουν! Αυτό το χτένισμα κάνει τις κοτσίδες να μοιάζουν σαν κόσμημα πάνω στα μαλλάκια τους. Θα το ευχαριστηθούν. Είναι και εξαιρετικά εύκολο. Θα χρειαστείτε μόνο φουρκέτες, λαστιχάκια μαλλιών και μια χτένα με μυτερή ουρά για τα χωρίσματα.

-Το χτένισμα της γοργόνας που όλα τα κορίτσια θέλουν!

Είναι το γνωστό χτένισμα που χωρίζει τα μαλλιά στα δύο για να γίνουν δύο υπέροχες μακριές κοτσίδες. Πανεύκολο και πρακτικό αλλά απαιτεί μαλλί πολύ μακρύ! Θα το δείτε και σε μεγάλες γυναίκες.