ΙΟΑΣ: Συμβουλές προς τους μαθητές για την ασφάλειά τους
Επικαιρότητα

ΙΟΑΣ: Συμβουλές προς τους μαθητές για την ασφάλειά τους

November 9, 2022

author:

Parenting.gr

ΙΟΑΣ: Συμβουλές προς τους μαθητές για την ασφάλειά τους

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» για άλλη μια σχολική χρονιά, έχει σκοπό του την ασφάλεια των μαθητών στον δρόμο. Κάπως έτσι, υπενθυμίζει χρήσιμες συμβουλές που απευθύνονται σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και οδηγούς.

Με κύριο στόχο να λάβουν οι νέες γενιές τα εφόδια και τα εργαλεία προκειμένου να γίνουν υπεύθυνοι οδηγοί και πολίτες, το Ινστιτούτο συνεχίζει και αυτή τη σχολική χρονιά τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής που απευθύνονται σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Τα σεμινάρια είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) με την ελπίδα να ανατραπεί ο τραγικός αριθμός των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα σε παιδιά και νέους ηλικίας 5-29 ετών στην Ελλάδα.

Το έργο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» είναι σημαντικό. Μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 160.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όλες οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους εμψυχωτές με τη συνεργασία των Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Originally posted 2018-09-08 15:19:15.