Ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δώρο της δασκάλας του παιδιού σας!
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δώρο της δασκάλας του παιδιού σας!

May 30, 2023

author:

Parenting.gr

Ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δώρο της δασκάλας του παιδιού σας!

Η δασκάλα ή ο δάσκαλος του παιδιού, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων της ζωής μας. Έχει καθημερινή επαφή με ό,τι πιο πολύτιμο μας αφορά και το έργο τους είναι σπουδαίο για την πρόοδο του παιδιού. Η δασκάλα ή ο δάσκαλος δεν μαθαίνουν απλώς γράμματα στο παιδί. Έχουν τη μεγάλη ευθύνη να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. «Μέλος» της οικογένειάς μας και «μέρος» της ζωής μας, δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα των ατόμων στα οποία θα προσφέρουμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Στο παρελθόν συνηθιζόταν οι τάξεις να μαζεύουν χρήματα για το δώρο της δασκάλας. Αγόραζαν κάτι όλα μαζί τα παιδιά και το πρόσφεραν στη δασκάλα μαζί με μια κάρτα με τα ονόματά τους. Σήμερα, λίγα είναι τα τμήματα που συνεχίζουν αυτήν την «παράδοση». Ας δούμε κάποιες ιδέες για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στη δασκάλα του παιδιού. Δεν είναι ανάγκη να κοστίζει…

Προτάσεις δώρων για τη δασκάλα του παιδιού χωρίς κόστος

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα για να προσφέρετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στη δασκάλα του παιδιού σας. Μπορείτε να της προσφέρετε κάτι που θα φτιάξετε εσείς μαζί με το παιδί σας. Μια αυτοσχέδια χριστουγεννιάτικη κάρτα με πολλές γλυκές ευχές γραμμένες από το παιδί σας. Ένα χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα φτιάξετε μαζί με το παιδί. Ένα κουτί με χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου και μια τρυφερή καρτούλα θα της δώσουν πολλή χαρά. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα μπισκότα βουτύρου! Μερικά λουλούδια από τις γλάστρες σας μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ιδέες υπάρχουν πολλές. Εσείς απλώς σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στη δασκάλα του παιδιού σας μέσα από αυτό το δώρο.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για τη δασκάλα του παιδιού με χαμηλό κόστος

-Οι γυναίκες αγαπούν τα αξεσουάρ

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα αξεσουάρ; Ένα κολιέ, ένα βραχιόλι ή ακόμη ένα φουλάρι, είναι δώρα χαμηλού κόστους που η δασκάλα του παιδιού σας θα λατρέψει!

-Πάντα μια δασκάλα χρειάζεται ένα στυλό!

Ένα στυλό συχνά μας φαίνεται πολύ τυπικό ως δώρο. Ωστόσο, αν η δασκάλα είναι μεγαλύτερης ηλικίας ή αν το παιδί σας έχει δάσκαλο και όχι δασκάλα, σίγουρα ένα στυλό αποτελεί μια εύστοχη επιλογή. Οι δάσκαλοι γράφουν πολύ, σημειώνουν πολύ και διορθώνουν πολύ! Άρα ένα όμορφο στυλό ή μηχανικό μολύβι τους είναι έτσι κι αλλιώς αναγκαίο.

-Το ημερολόγιο του νέου έτους

Ένα ημερολόγιο για τη νέα χρονιά είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον δώρο για τη δασκάλα του παιδιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα που να παίρνει ανταλλακτικά, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει και άλλες χρονιές.

-Ένα αρωματικό κερί ή ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για το σπίτι

Και οι δάσκαλοι χρειάζονται λίγες ώρες χαλάρωσης μετά από μια εξαντλητική μέρα γεμάτη παιδικές φωνές και αταξίες. Ένα αρωματικό κερί είναι ένα ωραίο δώρο που η δασκάλα θα χρησιμοποιήσει στο σπίτι της. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο για να είστε και μέσα στο θέμα!

Originally posted 2018-12-10 19:43:26.