«Η πρώτη περίοδος της κόρης μου μόλις άρχισε και αν είσαι η μητέρα αυτού του αγοριού σε ευχαριστώ»
LIFESTYLE

«Η πρώτη περίοδος της κόρης μου μόλις άρχισε και αν είσαι η μητέρα αυτού του αγοριού σε ευχαριστώ»

March 19, 2023

author:

Parenting.gr

«Η πρώτη περίοδος της κόρης μου μόλις άρχισε και αν είσαι η μητέρα αυτού του αγοριού σε ευχαριστώ»

Η εμφάνιση της πρώτης περιόδου πιάνει απροετοίμαστα πολλά κορίτσια και είναι λογικό. Όσο καλά ενημερωμένα και αν είναι από την οικογένειά τους για το τι είναι η έμμηνος ρύση, την πρώτη φορά δεν το περιμένουν και μπορεί να εκτεθούν.

Μια σχετική εμπειρία μοιράστηκε η μητέρα ενός κοριτσιού. Το κορίτσι εμφάνισε την πρώτη του περίοδο αλλά δεν το συνειδητοποίησε μέχρι που ένα άγνωστο αγόρι έσωσε την κατάσταση.

Ας δούμε τη δημόσια τοποθέτηση της μητέρας του κοριτσιού στα social media.

«Η κόρη μου εμφάνισε την πρώτη της περίοδο στο λεωφορείο επιστρέφοντας στο σπίτι και ένα αγόρι άγνωστο σε εκείνη αγόρι, ένα χρόνο μεγαλύτερο, την τράβηξε στην άκρη, της ψιθύρισε στο αυτί ότι έχει έναν λεκέ στο πίσω μέρος του παντελονιού της και της έδωσε το πουλόβερ του για να το δέσει γύρω από τη μέση της και να μπορέσει να περπατήσει ως το σπίτι. Εκείνη ντράπηκε και του είπε ότι δεν χρειάζεται αλλά το αγόρι επέμεινε, λέγοντάς της ότι έχει αδελφές και ξέρει από αυτά και ότι όλα είναι εντάξει. Αν είσαι η μητέρα αυτού του αγοριού θέλω να σε ευχαριστήσω που τον μεγαλώνεις σωστά. Ακούμε τόσα άσχημα πράγματα για τη νεολαία σήμερα και ήθελα να μοιραστώ κάτι θετικό»

 

 

Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη αφού όλοι εντυπωσιάστηκαν από τη γενναία πράξη του αγοριού. «Τι φοβερό παιδί! Αυτό αναδεικνύει την ανάγκη να διδάσκουμε στα αγόρια για το σώμα των κοριτσιών και αντίστροφα», αναφέρει κάποιος. «Ο ήρωας που αξίζουμε», γράφει κάποιος άλλος. «Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτούς στον κόσμο», σχολιάζει κάποιος τρίτος.

Θα μπορούσε να είναι η καλή είδηση της μέρας, λέμε εμείς. Ένα καλοαναθρεμμένο και χωρίς κόμπλεξ, ώριμο αγόρι. Μπράβο του και μπράβο και στους γονείς!

Originally posted 2018-10-25 09:29:03.