Η κοινότητα του mommy.gr μεγαλώνει και σας καλεί
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η κοινότητα του mommy.gr μεγαλώνει και σας καλεί

June 29, 2022

author:

Parenting.gr

Η κοινότητα του mommy.gr μεγαλώνει και σας καλεί

Το mommy.gr δημιουργήθηκε το 2013 για να απευθυνθεί αλλά και για να απευθύνει τον λόγο στην μητέρα του σήμερα. Πέντε χρόνια μετά και έχοντας δοκιμαστεί στον διαδικτυακό αέρα, το mommy.gr μεγαλώνει, αλλάζει, εκσυγχρονίζεται και σας θέλει στην παρέα του.

Το mommy.gr διεκδικεί να είναι χρήσιμο στη γυναίκα από την πρώτη στιγμή του θετικού τεστ εγκυμοσύνης ως την ώρα του τοκετού. Συμπαραστάτης στο θηλασμό του βρέφους της, παρέα στις αϋπνίες της κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του βρέφους, φωνή της λογικής όταν η μητέρα πρέπει να επιστρέψει στην εργασία της ή όταν πρέπει να διαχειριστεί σοβαρά οικογενειακά θέματα ή ανασφάλειές της, χάδι καθησυχαστικό στην αρρώστια, αλλά και το «σκονάκι» με τα tips που θα κάνουν τη ζωή της πιο εύκολη. Το mommy.gr θέλει τη μητέρα ήρεμη, ξέγνοιαστη, με πρόσβαση στη σωστή ενημέρωση. Θέλουμε να δούμε μαζί τις δυσκολίες και τα λάθη για να τα αντιμετωπίσουμε σωστά. Οι συνεργάτες του mommy.gr ενημερώνονται διαρκώς ώστε να παρέχουν έγκυρες πληροφορίες και ενημέρωση στη μητέρα του σήμερα.

Το mommy.gr σας καλεί στην κοινότητά του. Θέλουμε τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας, τις απόψεις σας. Θέλουμε την παρουσία σας όχι μόνο σαν αναγνώστες του mommy.gr αλλά και ως συνεργάτες. Θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, γράφοντας τα δικά σας κείμενα. Εμείς δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα τα διαχειριστούμε με βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό σας.

Το mommy.gr δίνει φωνή στη μητέρα που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου αλλά και στους ειδικούς (γυναικολόγους, παιδιάτρους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, διατροφολόγους, συμβούλους θηλασμού και άλλους ειδικούς), παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν το δικό τους blog (πχ http://maria_papadopoulou.mommy.gr/). Τα κείμενα που οι ίδιοι θα αναρτούν στο blog τους θα περνούν και από τη ροή του mommy.gr ενώ επιλεγμένα από αυτά θα ανεβαίνουν και στη σελίδα του mommy.gr στο Facebook. Το κάθε blog θα έχει σύνδεση με τα Social Media του κάθε blogger. Κάθε blogger συνεργάτης του mommy.gr θα έχει πρόσβαση σε private προσφορές από εμπορικούς μας συνεργάτες. Και επειδή το Διαδίκτυο και τα Social Media είναι σαν ζωντανός οργανισμός, πολύ συχνά θα οι bloggers μας θα καλούνται σε μικρά σεμινάρια για τα Social Media και τη λειτουργία του blog τους.

Το mommy.gr αγαπά και σέβεται την οικογένεια. Ενθαρρύνει τη γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα. Μιλάει στη μητέρα για τον πατέρα. Θαυμάζει τη γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της με αγώνα. Αισθάνεται δέος μπροστά στην απόφαση της υιοθεσίας. Αγκαλιάζει και δίνει το χέρι στο παιδί. Το mommy.gr θέλει να είναι χρήσιμο στη συνέχεια των πραγμάτων και αυτό μόνο μαζί σας μπορούμε να το καταφέρουμε.

Originally posted 2018-04-02 16:31:44.