Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της υιοθετούν ένα παιδάκι
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της υιοθετούν ένα παιδάκι

January 24, 2023

author:

Parenting.gr

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της υιοθετούν ένα παιδάκι

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια από τις πιο συμπαθείς και χαμηλών τόνων ηθοποιούς στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ζει την ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Νικηφόρου Χαραγκιώνη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 3,5 περίπου χρόνια όπου οι δυο τους απέκτησαν ένα αγοράκι. Η ηθοποιός ωστόσο νιώθει σαν δικά της παιδιά και τα 2 παιδιά του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», η πανέμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της πρόκειται σύντομα να υιοθετήσουν ένα παιδάκι συνομήλικο του γιου τους, το οποίο βρήκαν σε κάποιο νοσοκομείο. «Υιοθετώ ένα παιδάκι με τον άντρα μου και είχαμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια και ενώ έχει σκοπό να αποκτήσει και άλλο δικό της παιδί, αποφάσισαν με τον σύζυγό της ότι θέλουν να αγκαλιάσουν και αυτό το παιδάκι. «Διαβάζω συνεντεύξεις γυναικών που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί παρά τις εξωσωματικές που έχουν κάνει. Αυτό τσακίζει τις γυναίκες», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξηγώντας ότι υπάρχει και άλλος τρόπος για να αποκτήσει κανείς παιδί.

Όσο για το πώς αναμένεται να αντιδράσει ο 3,5 ετών γιος της Δημήτρης, στην άφιξη του νέου μέλους; «Ο γιος μου ο έχει δεχτεί δύσκολα γιατί είναι στην ίδια ηλικία αλλά του μιλάμε πολύ και πιστεύω θα την κερδίσουμε τη μάχη», δήλωσε η ηθοποιός.

Originally posted 2018-10-08 15:02:44.