Η Beverly Mitchell μιλά για την αποβολή της: «Σήμερα μοιράζομαι τις πληγές μου»
LIFESTYLE

Η Beverly Mitchell μιλά για την αποβολή της: «Σήμερα μοιράζομαι τις πληγές μου»

May 15, 2023

author:

Parenting.gr

Η Beverly Mitchell μιλά για την αποβολή της: «Σήμερα μοιράζομαι τις πληγές μου»

Η Beverly Mitchell είναι μια διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Της 5χρονης Kenzie και του 3 ετών Hutton. Ζει μια ευτυχισμένη οικογένειακή ζωή με τα δυο παιδιά της και τον σύζυγό της Cameron. Είναι από τις οικογένειες εκείνες που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι δεν έχουν σκιές να τις απασχολούν. Κι όμως ανήμερα της γιορτής των Ευχαριστιών, η δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από το προσωπικό της blog “Growing up Hollywood”.

Η Beverly Mitchell μίλησε για την εμπειρία της αποβολής των διδύμων που κυοφορούσε πριν από λίγο καιρό. Μετά το αρχικό και ευχάριστο σοκ ότι η οικογένειά της θα μεγάλωσε πολύ, ήρθε η δυσάρεστη είδηση της διακοπής της εγκυμοσύνης.

«Ήμουν μέρος μιας ομάδας που δεν μιλά και κρύβεται. Μιας ομάδας που πενθεί τις απώλειές της στη σκιά. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο μέρος, να υποφέρεις στη σιωπή». Μιλώντας για το πώς ένιωσε όταν έχασε τα μωρά της αναφέρει «Ήταν ένα σοκ. Ειλικρινά, η πρώτη μου ενστικτώδης αντίδραση ήταν να πω πως ήμουν καλά. Προσπαθούσα να είμαι. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι καλά για την οικογένειά μου και για τον εαυτό μου. Έπρεπε να ανέβω σ’ ένα αεροπλάνο και να πάω στη δουλειά περικυκλωμένη από μωρά και παιδιά ενώ ακόμα απέβαλα…Ποτέ δεν πίστευα ότι θα απέβαλα αφού είχα ήδη δύο υγιείς εγκυμοσύνες. Αυτή ήταν η λανθασμένη μου αντίληψη, βλέπετε, καθώς δεν ήξερα πολλά για τις αποβολές και δεν ήξερα πολλούς ανθρώπους που είχαν βιώσει αποβολές , ή έτσι νόμιζα. Μέχρι να αρχίσω να μοιράζομαι τη δική μας απώλεια… τότε συνειδητοποίησα ότι ήξερα ανθρώπους με τους οποίους έχουμε τις ίδιες πληγές»

Μια εξομολόγηση που μας συγκινεί και μοιάζει με αγκαλιά σε κάθε γυναίκα που έχει βιώσει μια αντίστοιχη εμπειρία.

Originally posted 2018-11-26 17:25:03.