Γονείς έδειραν δημόσια τις κόρες τους στο Λασίθι και στο Αγρίνιο
Επικαιρότητα

Γονείς έδειραν δημόσια τις κόρες τους στο Λασίθι και στο Αγρίνιο

March 30, 2023

author:

Parenting.gr

Γονείς έδειραν δημόσια τις κόρες τους στο Λασίθι και στο Αγρίνιο

Δύο όμοια και πολύ σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα δημόσια, σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού δύο κοριτσιών στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης και στο κέντρο του Αγρινίου.

Ο ξυλοδαρμός της μιας εκ των δύο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αγρίνιο. Η νεαρή κοπέλα είναι έγκυος αλλά αυτό όχι μόνο δεν σταμάτησε τον 49χρονο πατέρα της από το να τη χτυπήσει μπροστά σε δεκάδες περαστικούς αλλά την χτύπησε τόσο που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κοντινό ιατρείο. Οι αυτόπτες κατάφεραν να απομακρύνουν τον πατέρα από την κοπέλα, η οποία από το ιατρείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ ο 49χρονος πατέρας της προσήχθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αστυνομική Διεύθυνση για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Το δεύτερο περιστατικό έχει ως θύμα ένα ανήλικο κορίτσι που χτυπήθηκε χωρίς έλεος από τον πατέρα του τη νύχτα του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Το κορίτσι γλίτωσε από τη μανία του πατέρα χάρη στην επέμβαση νεαρών που περνούσαν από την περιοχή. Ο πατέρας είναι 38 ετών και αλβανικής καταγωγής. Όπως είπε στις Αρχές, έψαχνε την 14χρονη κόρη του για ώρες. Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε τακτική δίκη και αφέθηκε ελεύθερος.

Δύο περιστατικά που πρέπει να μας προβληματίσουν. Η βία δεν είναι η λύση στα οικογενειακά προβλήματα όποια και αν είναι αυτά.

Originally posted 2018-10-31 10:09:55.