Φοιτητικό σπίτι: οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και πώς θα τις βρείτε στην καλύτερη τιμή
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Φοιτητικό σπίτι: οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και πώς θα τις βρείτε στην καλύτερη τιμή

October 18, 2022

author:

Parenting.gr

Φοιτητικό σπίτι: οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και πώς θα τις βρείτε στην καλύτερη τιμή

Το μεγαλύτερο ίσως έξοδο που αφορά το φοιτητικό σπίτι είναι οι ηλεκτρικές συσκευές. Στην πραγματικότητα ένα φοιτητικό σπίτι χρειάζεται ό,τι και ένα κανονικό σπίτι αφού ο φοιτητής απλώς θα μεταφέρει τη ζωή του εκεί. Μια λύση για να αποφύγετε αυτό το κόστος, είναι να βρείτε ένα σπίτι πλήρως επιπλωμένο που διαθέτει και τις ηλεκτρικές συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση ελέγξτε αν όντως σας συμφέρει μια τέτοια επιλογή. Συχνά τα σπίτια αυτά ενοικιάζονται πολύ ακριβότερα από τα μη επιπλωμένα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να κάνετε απόσβεση των χρημάτων που θα σας κοστίσουν οι συσκευές σχετικά γρήγορα και στο τέλος να σας μείνουν κιόλας. Ας δούμε αναλυτικά ποιες ηλεκτρικές συσκευές χρειάζεται ένα φοιτητικό σπίτι.

-Ψυγείο

Το ψυγείο είναι προφανώς απαραίτητο για το φοιτητικό σπίτι. Για ένα άτομο δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε ένα δίφυλλο ψυγείο, ούτε καν το πιο ψηλό και πλατύ που θα βρείτε. Ένα μεσαίο ψυγείο είναι εντάξει για τις ανάγκες του φοιτητή. Επιλέξτε κάποιο που να κάνει απόψυξη μόνο του –σήμερα τα περισσότερα έχουν αυτή τη δυνατότητα- αφού σπάνια οι φοιτητές ασχολούνται με αυτά!

-Κουζινάκι

Ακόμα κι αν δεν ξέρει να βράσει ούτε αβγό, το κουζινάκι είναι απαραίτητο. Αργά ή γρήγορα μαθαίνουν, προσαρμόζονται και οπωσδήποτε θα χρειαστούν ένα μικρό κουζινάκι. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε κανονική κουζίνα μεγάλων διαστάσεων. Αν το κουζινάκι ένα μικρό φούρνο και τις βασικές εστίες, είναι εντάξει για έναν φοιτητή.

-Φούρνος μικροκυμάτων

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι απαραίτητος για τον φοιτητή. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα παιδιά ζουν με ξαναζεσταμένα! Είτε πρόκειται για τα ταπεράκια της μαμάς ή της γιαγιάς, είτε πρόκειται για παραγγελίες της προηγούμενης μέρας. Ο φούρνος μικροκυμάτων πραγματικά τους λύνει τα χέρια!

-Πλυντήριο

Μόνο στην περίπτωση που βρίσκεστε εσείς σε λογική απόσταση και άρα ο φοιτητής σας επισκέπτεται συχνά για να του πλύνετε τα ρούχα, μπορείτε να αποφύγετε το πλυντήριο. Καλό είναι να υπάρχει. Ας μην είναι μεγάλης χωρητικότητας αφού οι φοιτητικές μπουγάδες περιορίζονται μόνο στα απαραίτητα.

-Μικροσυσκευές

Στις απαραίτητες μικροσυσκευές ανήκουν: η καφετιέρα, η τοστιέρα, ο βραστήρας, ένα ατμοσίδερο, ένα μπλέντερ μικρό. Ο χώρος τους είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένος, οπότε μην σκεφθείτε να τον παραφορτώσετε με πράγματα που δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα.

 Tip: Αρκετές επιχειρήσεις από το τέλος του καλοκαιριού όπου όλοι ψάχνουν να εξοπλίσουν τα φοιτητικά σπίτια, βγάζουν πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα προαναφερόμενα είδη σε ελκυστική τιμή. Δίνουν, μάλιστα, και τη δυνατότητα για άτοκες δόσεις. Άλλες εταιρείες κάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε φοιτητές και ρίχνουν αρκετά τις τιμές σε ηλεκτρικές συσκευές που «αρμόζουν» σε ένα φοιτητικό σπίτι. Όχι δηλαδή στο σύνολο των εμπορευμάτων τους αλλά σε συγκεκριμένα είδη.

Πηγή: Offers.gr 

Originally posted 2018-08-24 19:44:23.