Δώρα για αγόρια στην εφηβεία: τι τους ενθουσιάζει;
ΕΦΗΒΟΣ ΠΑΙΔΙ

Δώρα για αγόρια στην εφηβεία: τι τους ενθουσιάζει;

May 13, 2022

author:

Parenting.gr

Δώρα για αγόρια στην εφηβεία: τι τους ενθουσιάζει;

Τα αγόρια στην εφηβεία ελάχιστα αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην παιδικότητά τους και την ανδρική τους υπόσταση. Τα αγόρια δεν έχουν τη συμπεριφορά της νεαρής δεσποινίδας που θα πει «Όχι άλλες κούκλες» και θα προτιμήσει τα κραγιόν και τα φορέματα. Τα αγόρια στην εφηβεία μπορεί να μην θέλουν άλλο την αγκαλιά της μαμάς τους –δημοσίως τουλάχιστον- δεν παύουν όμως να είναι παιδιά. Κάπως έτσι, τα δώρα που ενθουσιάζουν τα αγόρια που βρίσκονται στην εφηβεία πρέπει να έχουν και κάποια περιπέτεια μέσα. Δεν θα πουν όχι σε ένα ζευγάρι μοντέρνα sneakers, που θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους στο party και θα τους ανεβάσουν στα μάτια των κοριτσιών… Όμως στην τεχνολογία και στο παιχνίδι χτυπά η καρδιά τους. Ας δούμε ιδέες για δώρα για τα λατρεμένα αγόρια που διανύουν την εφηβεία τους.

-Κονσόλα Gaming


Αν το budget σας το επιτρέπει, τότε μια κονσόλα gaming θα τον κάνει να σας ανεβάσει πολύ ψηλά στη λίστα των αγαπημένων του προσώπων. Τα αγόρια σ’ αυτήν την ηλικία δεν είναι λιγότερο παιδιά. Αγαπούν το παιχνίδι, αλλά πια σε άλλη διάσταση. Το gaming είναι για τα καλά στη ζωή τους. Κάπως έτσι, μια κονσόλα gaming αν ήδη δεν έχει κάποια, θα του δώσει μεγάλη χαρά. Βέβαια, αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν ένα τέτοιο δώρο – θα πρέπει να υπολογίζετε περί τα 400 ευρώ-, μπορείτε να του χαρίσετε κάποια παιχνίδια για την κονσόλα του ή άλλα ήδη πιο οικονομικά που να συνδέονται με αυτού του είδους το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να είναι μια VR μάσκα (όχι σημαντικά πιο οικονομική) ή κάποια παιχνίδια για κονσόλα gaming, ακουστικά gaming και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

-Skateboard ή Self Balancing Scooter


Πολλοί έφηβοι τρελαίνονται για skateboard. Αν μάλιστα έχετε την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να τον ενθουσιάσετε, προσφέροντάς του κάτι που «τσουλάει» μεν δεν είναι skateboard δε… Ο λόγος για το self balancing scooter. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας που αναγνωρίζει το κέντρο βάρους του ατόμου που βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα και μετακινείται. Είναι αρκετά ακριβό γι’ αυτό αν δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα χρήματα, μπορείτε να του προσφέρετε ένα απλό skateboard πατίνι με φανταχτερές ρόδες και πολύχρωμη ζωηρή επιφάνεια.

-Drone με κάμερα

Και αν σε ένα κορίτσι στην εφηβεία προσφέρατε μια κάμερα για να κρατήσει για πάντα όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές αυτής της περιόδου, σε ένα αγόρι στην εφηβεία θα χαρίσετε ένα drone με κάμερα. Στα αγόρια αρέσει η περιπέτεια. Τι καλύτερο για έναν έφηβο από το να κατευθύνει στον αέρα το τηλεκατευθυνόμενό του και μέσα από τις φωτογραφίες που θα τραβάει να βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Θα το λατρέψει αλλά εσείς να υπολογίζετε περίπου 500 ευρώ…

-Smartphone

Ο έφηβος δεν είναι ανάγκη να έχει ένα πολύ ακριβό smartphone για διάφορους λόγους. Κατ’ αρχήν δεν χρειάζεται να διαφέρει από τα άλλα παιδιά. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να το σπάσει ή να το χάσει. Ένα οικονομικό smartphone με καλή κάμερα και δυνατότητες, είναι μια χαρά για έναν έφηβο και θα του αρέσει πολύ.

-Τα μοδάτα sneakers του

Ένα ζευγάρι καλά sneakers θα σας κοστίσει περίπου 100 ευρώ και ο έφηβος πραγματικά θα τα ευχαριστηθεί. Τα αγόρια φορούν τα sneakers τους σχεδόν παντού. Στο σχολείο, στις δραστηριότητες αλλά και στην έξοδο. Κάπως έτσι, όσα ζευγάρια και αν έχουν, δεν θα πουν όχι σε ένα ακόμη. Σε αντίθεση με τα κορίτσια που θέλουν και sneakers, και μπότες και μποτάκια και γόβες και αρβυλάκια και απ’ όλα. Γυναίκες!

-Φούτερ ζακέτα ή ένα ζεστό μπουφάν

Ομοίως, αν του προσφέρετε μια φούτερ ζακέτα με κουκούλα ή ένα ζεστό αθλητικό μπουφάν, θα τα φορέσει όλες τις ώρες και θα τα ευχαριστηθεί πολύ. Σ’ αυτήν την ηλικία θέλουν να είναι άνετοι, μοντέρνοι και ωραίοι. Μην ξεχνάτε πως έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα.

Originally posted 2018-02-25 15:26:51.