Αυτά τα 5 baby tech gadgets έκαναν θραύση στο CES 2019
SHOPPING ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Αυτά τα 5 baby tech gadgets έκαναν θραύση στο CES 2019

June 16, 2023

author:

Parenting.gr

Αυτά τα 5 baby tech gadgets έκαναν θραύση στο CES 2019

Η μέση οικογένεια μέσου εισοδήματος θα δαπανήσει κατ ‘εκτίμηση 9.000 Ευρώ τον πρώτο χρόνο του μωρού. Τί είναι λοιπόν μερικές εκατοντάδες (ή χιλιάδες) Ευρώ παραπάνω για κάποια έξτρα gadgets για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό;

Δεδομένου ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για ξεκινήσετε, το CES, η τεχνολογική έκθεση που ξεκίνησε την Τρίτη στο Λας Βέγκας, διαθέτει μια σειρά από gadgets για τους υποψήφιους γονείς.

Proov

Πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά ξεκινάνε οι πρώτες προσπάθειες για σύλληψη. Μετά από χρόνια που προσπαθούσε να συντηρήσει μία εγκυμοσύνη, η Δρ Amy Beckley πήρε τα πράγματα στα χέρια της και άρχισε να παρακολουθεί τα επίπεδα των ορμονών της συνειδητοποιώντας ότι η έλλειψη προγεστερόνης ήταν το κυρίαρχο πρόβλημα. Μετά τη συνταγογράφηση της ορμόνης από τον γιατρό της και την παρακολούθηση της ωορρηξίας της, ήρθε η επιτυχία, αλλά ανακάλυψε και το MFB. Το startup που επικεντρώθηκε στην γονιμότητα, δημιούργησε μία λύση για τον έλεγχο της ωοθυλακιορρηξίας στο σπίτι, το Proov, το οποίο κοστίζει ένα κλάσμα της τιμής αλλά και του πόνου και της ταλαιπωρίας των μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής IVF.

Τιμή: Τα πακέτα Proov διατίθενται για $ 39,99 (7 δοκιμαστικές ταινίες), $ 89,99 (21 δοκιμαστικές ταινίες) και $ 69,99 (34 δοκιμαστικές ταινίες + πρόσβαση στην εφαρμογή ανίχνευσης γονιμότητας Pearl).

Bloomlife

Είναι απλώς μια κράμπα; Η μία σύσπαση; Μήπως ήρθε ο καιρός; Το Bloomlife είναι μια φορητή συσκευή ανίχνευσης που εφαρμόζεται στην κοιλιά για να παρακολουθεί τις συσπάσεις. Συμπληρώνεται από μια εφαρμογή που αξιολογεί τη συχνότητα, τη διάρκεια και τα μοτίβα των συσπάσεων, ώστε οι μελλοντικοί γονείς και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης να μπορούν να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα εν αναμονή της μεγάλης ημέρας.

Τιμή: Bloomlife διατίθεται για ενοικίαση για $ 20 / εβδομάδα.

Nanit Plus

Οι ενήλικες έχουν εμμονή με τον ύπνο ή την έλλειψή του. Κατεβάζουν εφαρμογές διαλογισμού, επενδύουν σε μηχανές λευκού θορύβου και αναζητούν με λαχτάρα το σκεύασμα μελατονίνης το βράδυ. Εάν λοιπόν σκοπεύετε να πανικοβληθείτε με τις συνήθειες ύπνου του βρέφους σας, το Super Babycam της Nanit σας έχει καλύψει. Με μια κάμερα που τοποθετείται στην κούνια του μωρού, το Nanit Sleep System προσφέρει στους γονείς ένα live streaming του μωρού τους καθώς κοιμάται καθώς και πληροφόρηση για τα πρότυπα του ύπνου του.

Τιμή: Το σύστημα Sleep Nanit κοστίζει 379 δολάρια, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή Nanit Plus, το multi-stand (για ταξίδια) και τον τοίχο ή το πάτωμα για επιπλέον 70 δολάρια και μια συνδρομή 1 έτους στο Nanit Insights για να παρακολουθείτε τα μοτίβα ύπνου του μωρού σας.

Elvie Pump

Στις ΗΠΑ, λόγω του ότι η άδεια μητρότητας είναι πρακτικά ανύπαρκτη, το ένα τέταρτο των μητέρων επιστρέφει στη δουλειά μόλις 10 ημέρες μετά τον τοκετό και πρέπει να διασφαλίσει ότι το γάλα της είναι διαθέσιμο για το νεογέννητο ανά πάσα στιγμή. Με το μητρικό γάλα να θεωρείται η πιο υγιεινή και φθηνότερη επιλογή, πολλές εργαζόμενες αλλά και μη εργαζόμενες μητέρες στρέφονται σε αντλίες μαστού. Το μειονέκτημα για τις μητέρες είναι ότι οι περισσότερες αντλίες φαίνονται και έχουν την αίσθηση που έχουν αυτές που χρησιμοποιούνται στις γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες. Όλες εκτός από μία – την Elvie, μια φορητή αντλία θηλασμού χωρίς σωλήνες που τοποθετείται μέσα από το σουτιέν και συλλέγει 150 ml γάλακτος. Η αντλία Elvie συνδέεται επίσης με το τηλέφωνό σας.. γιατί να μην μπορείτε να μετράτε ανά πάσα στιγμή το γάλα σας;

Τιμή: Στις ΗΠΑ οι μητέρες πρέπει να μπουν στη λίστα αναμονής για την αντλία, αλλά η Elvie κοστίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο £ 229 για μία μόνο αντλία και £ 429 για μια διπλή αντλία.

Tyto

Μαζί με τη χαρά και την ευθύνη που έρχονται με τη μητρότητα έρχεται και η αγωνία για το αν το κάνουμε σωστά. Η υπερβολική ανησυχία πάει χέρι χέρι με την μητρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία ενός παιδιού. Το Tyto αποτρέπει τις υπερβολικές και περιττές επισκέψεις του γιατρού με ένα κιτ εξετάσεων για το σπίτι παρόμοιο με εκείνο που βρίσκεται στο γραφείο του παιδίατρου. Ως μία μορφή τηλεϊατρικής, φέρνει το ιατρείο στο σπίτι με ένα ψηφιακό ωτοσκόπιο, στηθοσκόπιο, καταστολέα γλώσσας και ένα βασικό θερμόμετρο, για να καθορίσει εάν μια υψηλή θερμοκρασία είναι απλώς μια άλλη περίπτωση κοινού κρυολογήματος ή αξίζει ένα ταξίδι στο νοσοκομείο.

Τιμή: Στις ΗΠΑ, καλύπτεται από το ασφαλιστικό ταμείο.

Παραπομπές

Marwan, Samar, Forbes.com – ‘These 5 Baby Tech Gadgets Rocked The Cradle At CES 2019.’ Web. Φωτογραφίες από την πηγή.

Editor: P.Vl.

Originally posted 2019-01-10 10:24:33.