ΑΤΑΧΤΟΙ: Η ομάδα εθελοντών που ανακαινίζει παιδικά δωμάτια!
Επικαιρότητα

ΑΤΑΧΤΟΙ: Η ομάδα εθελοντών που ανακαινίζει παιδικά δωμάτια!

March 8, 2023

author:

Parenting.gr

ΑΤΑΧΤΟΙ: Η ομάδα εθελοντών που ανακαινίζει παιδικά δωμάτια!

Κάτι πολύ ωραίο και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω από κάθε τους βήμα, κάνουν οι εθελοντές της ομάδας «ΑΤΑΧΤΟΙ». Με έδρα τους το Ηράκλειο της Κρήτης, οι ΑΤΑΧΤΟΙ προσφέρουν χαρά σε μικρά παιδιά, ανακαινίζοντας τα παιδικά τους δωμάτια.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα των εθελοντών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία, καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά, διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει Ελπίδα. Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ το άλλο 25% από την υπέροχη ομάδα της Help Children In Greece που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project μας ”Ανακαίνιση παιδικών δωματίων”

Στόχος της εθελοντικής ομάδας είναι να παρακινήσει τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια προκειμένου να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια. Οι ίδιοι περιγράφουν με μεγάλο ενθουσιασμό τη δράση τους. «Ανακαίνιση παιδικού δωματίου πράξη δεύτερη !!! Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανακαίνιση παιδικού δωματίου, που έδωσε χαρά και ανακούφιση σε μονογονεϊκή οικογένεια. Μία δύσκολη προσπάθεια καθώς το σπίτι χρονολογείται από το 1960 και χωρίς καμία παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια.

Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία, καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά, διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει Ελπίδα. Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ το άλλο 25% από την υπέροχη ομάδα της Help Children In Greece που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project μας ”Ανακαίνιση παιδικών δωματίων” .

Για λόγους αυτονόητους και σεβόμενοι την έννοια του ανθρώπου, δεν αναφέρουμε περιοχή και όνομα της οικογένειας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτή την ανακαίνιση “αθόρυβα” και στο τέλος να δείξουμε απλώς το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να παρακινήσουμε τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τη συνέχεια. Ευελπιστούμε ο κόσμος να “αγκαλιάσει” και αυτή μας την προσπάθεια και να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια.»

Originally posted 2018-10-22 08:21:31.