Αστυνομικός θήλασε υποσιτισμένο βρέφος σε νοσοκομείο
LIFESTYLE

Αστυνομικός θήλασε υποσιτισμένο βρέφος σε νοσοκομείο

August 19, 2018

author:

Parenting.gr

Αστυνομικός θήλασε υποσιτισμένο βρέφος σε νοσοκομείο

Το συγκινητικό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε νοσοκομείο παίδων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Η φωτογραφία με την αστυνομικό να θηλάζει ένα υποσιτισμένο και σε κακή κατάσταση βρέφος, έχει γίνει viral προκαλώντας συγκίνηση αλλά και θαυμασμό για τον ηρωισμό αυτής της γυναίκας.

Η αστυνομικός ονομάζεται Σελέστε Αγιάλα και εργάζεται στον τομέα ασφάλειας του εν λόγω νοσοκομείου στο Μπουένος Άιρες. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο το βρέφος, σπάραζε στο κλάμα. Η αστυνομικός τότε, ζήτησε από τους γιατρούς να θηλάσει το βρέφος προκειμένου να το ηρεμήσει. Οι γιατροί δέχθηκαν καθώς το βρέφος φαινόταν εξαντλημένο από ασιτία. Η αστυνομικός αργότερα δήλωσε στα Μέσα: «Έγινε πρόσφατα μητέρα και κατάλαβα ότι το βρέφος ήταν πεινασμένο γιατί έβαζε το χέρι του στο στόμα του. Γι’ αυτό ζήτησα να το πάρω στην αγκαλιά μου και να το θηλάσω. Ήταν μια θλιβερή στιγμή, ράγιζε η καρδιά μου να το βλέπω έτσι. Η κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη σε ζητήματα που αφορούν παιδιά».

Κάποιος συνάδελφος και φίλος της αστυνομικού ανήρτησε στα social media τη φωτογραφία με την Αγι’αλα να θηλάζει το βρέφος. «Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη μεγάλη κίνηση αγάπης που έκανες σήμερα γι’ αυτό το μικρό μωρό που δεν γνωρίζεις αλλά για το οποίο δεν δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Δεν σε ένοιαξε αν ήταν βρώμικο, όπως έλεγε το προσωπικό του νοσοκομείου. Καλή δουλειά συνάδελφε», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία ο συνάδελφος και φίλος της αστυνομικού.

Το βρέφος, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, είναι το μικρότερο από τα 6 παιδιά μιας μητέρας που είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Η κηδεμονία μάλιστα αφαιρέθηκε με δικαστική απόφαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σελέστε Αγιάλα εργάζεται εθελοντικά στην πυροσβεστική αστυνομία της περιοχής. Η υπηρεσία της ανήρτησε και εκείνη με τη σειρά της την φωτογραφία που αποδεικνύει την ηρωική κίνηση της αστυνομικού, γράφοντας «Θέλουμε να συγχαρούμε την εθελόντρια Σελέστε Αγιάλα, η οποία στη δουλειά της ως αστυνομικός και ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο, θήλασε ένα μικρό παιδί που έκλαιγε. Ενέργειες σαν αυτή μας γεμίζουν υπερηφάνεια και μας υποχρεώνουν να διπλασιάσουμε την προσπάθεια, το έργο και την αλληλεγγύη προς την κοινότητά μας».