Απεργίες και στάσεις εργασίας σε ταξί, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ
Uncategorized

Απεργίες και στάσεις εργασίας σε ταξί, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ

August 29, 2022

author:

Parenting.gr

Απεργίες και στάσεις εργασίας σε ταξί, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ

Μέρα μεγάλης ταλαιπωρίας αναμένεται να είναι η σημερινή (14/6) για όσους ζουν και κινούνται στην Αθήνα. Οι στάσεις εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς σε συνδυασμό με την απεργία των ταξί και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, συνθέτουν ένα σκηνικό για γερά νεύρα.

Το μετρό δεν θα πραγματοποιεί διαδρομές ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα ενώ θα αρχίσουν ήδη από τις 11 το πρωί να αποσύρονται. Η κυκλοφορία τους αναμένεται να αποκατασταθεί στις 6. Τα τρόλει ακινητοποιούνται από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 υο απόγευμα. Παράλληλα, 24ωρη απεργία και για σήμερα θα πραγματοποιήσουν τα ταξί. Μάλιστα, θα είναι όλη τη μέρα εν κινήσει χωρίς όμως να παραλαμβάνουν επιβάτες…

Η ταλαιπωρία όμως δεν σταματά εδώ αφού στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις κατά του Πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα το μεσημέρι. Οι κινητοποιήσεις και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ θα ξεκινήσουν από την πλατεία Κλαυθμώνος, το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια ενώ τα πρωτοβάθμια σωματεία στο Πολυτεχνείο.

Originally posted 2018-06-14 05:32:12.