Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος μας είναι φρικτός, αυτές οι εικόνες θα σας αλλάξουν γνώμη!
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος μας είναι φρικτός, αυτές οι εικόνες θα σας αλλάξουν γνώμη!

February 20, 2023

author:

Parenting.gr

Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος μας είναι φρικτός, αυτές οι εικόνες θα σας αλλάξουν γνώμη!

Οι περισσότερες από τις ειδήσεις που φτάνουν στον καθένα από εμάς μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν. Και αυτό φυσικά, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όλο και πιο πολύ νιώθουμε ότι ο κόσμος στο οποίο ζούμε, όχι μόνο «δεν έχει πλάκα» αλλά είναι και φρικτός, εξαιρετικά κακός και τίποτα ωραίο να μας δείξει. Απαισιόδοξοι και σκυθρωποί έχουμε ανάγκη από εικόνες που μας δίνουν ελπίδα. Εικόνες που φωνάζουν πως τελικά ναι, ο κόσμος μας δεν είναι και τόσο χάλια.

Ένας αισιόδοξος και θαρραλέος νεαρός άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο πρόκειται να γίνει πατέρας. Για το χιούμορ του δεν έχουμε λόγια… Δύναμη!
Ο Buddy είχε πολλά χρόνια να βγει βόλτα εξαιτίας της αδυναμίας του 90χρονου ιδιοκτήτη του. Ένας γείτονας προθυμοποιήθηκε να τον βγάζει βόλτα και από τότε ο σκυλάκος κατάφερε να χάσει βάρος!
Η κόρη του ιδιοκτήτη αυτού του αυτοκινήτου θα ζήσει εξαιτίας του νεφρού που της χάρισε ο Willie. Ο πατέρα του κοριτσιού το γράφει με μεγάλα γράμματα πάνω στο αυτοκίνητό του…
Ένα αθώο πλασματάκι νικά τον καρκίνο και αυτή είναι η τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας του.
Μια έκπληξη ανήμερα των γενεθλίων της περίμενε την 90χρονη γυναίκα από το εστιατόριο το οποίο επισκέπτεται συχνά!
Ένας γιατρός βρίσκει τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να βοηθήσει τον μικρούλη ασθενή του να ακολουθεί πιστά την φαρμακευτική αγωγή του.
Στη Νορβηγία μια οικογένεια με μεγάλη παραγωγή μήλων, χάρισε με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία, τα μήλα σε όποιον τα είχε ανάγκη.
Το μικρό αγοράκι αποκτά ξανά υπέροχα αστραφτερά δοντάκια χάρη στη γενναιοδωρία ενός οδοντιάτρου.

Originally posted 2018-10-16 17:46:23.