8 γρήγοροι τρόποι για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά του Πάσχα!
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

8 γρήγοροι τρόποι για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά του Πάσχα!

December 6, 2019

author:

Parenting.gr

8 γρήγοροι τρόποι για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά του Πάσχα!

Ήρθε η στιγμή, η σωστή στιγμή του χρόνου για να πάρεις δραστικά μέτρα και να αποβάλλεις τα παραπανίσια κιλά των εορτών! Σίγουρα θα σκέφτηκες ότι αυτό το λέμε και μετά τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα πλησιάζει καλοκαίρι και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε! Κι επειδή η δίαιτα δεν είναι για κανέναν μας ευχάριστη, πάντα ψάχνουμε γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσουμε βάρος!

Ιδού λοιπόν η λίστα με 8 βήματα…ακολούθησέ τα και θα χάσεις…κιλά!

1. Απαγόρευσε το φαγητό απ’ έξω (Fast Food)
Ναι είναι βολικό αλλά είναι υπερφορτωμένο με λιπαρά και θερμίδες! Συνήθως το ένα γεύμα Fast Food περιέχει όσες θερμίδες χρειάζεται να καταναλώσεις σε μια ολόκληρη ημέρα! Πραγματικά, απαγόρευσέ το…αυτό είναι ένα από τα πιο 5-Ways-to-Avoid-Stubborn-Diet-Plateaus-03σημαντικά και αποτελεσματικά βήματα! Και είναι πολύ εύκολο!

2. Εγκατέλειψε τα αναψυκτικά!
Τα αναψυκτικά είναι γεμάτα από άχρηστες θερμίδες που παίρνεις από τη ζάχαρη ή από το σιρόπι που περιέχουν, ενώ παράλληλα είναι πλούσια σε επικίνδυνα χημικά- ειδικά τα αναψυκτικά διαίτης. Ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσεις με ένα ποτήρι νερό και λεμόνι!

3. Άρχισε το μέτρημα!!!
Το χάσιμο κιλών είναι μια απλή μαθηματική φόρμουλα. Δηλαδή εάν θέλεις να χάσεις κιλά, πρέπει οι θερμίδες που καταναλώνεις να είναι λιγότερες από τις θερμίδες που καις. Οπότε μέτρησε τις θερμίδες και κάνε αφαίρεση ή πρόσθεση στην ανάλογη στήλη θερμίδων!

4. Χρησιμοποίησε τα σκαλιά!
Θέλεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα; Χρησιμοποίησε τα σκαλιά αντί για το ασανσέρ ή τις κυλιόμενες σκάλες. Είναι πολύ καλή άσκηση, σε βοηθάει να κάψεις μερικές παραπανίσιες θερμίδες και είναι ένα προβάδισμα για να είσαι πιο υγιής και να χάσεις βάρος. Απαιτεί πρόθεση κι εξάσκηση. Όπως άλλωστε και κάθε συνήθεια!images (5)

5. Χτύπησε τα κιλά με αερόβια!
Εάν έχεις ήδη ένα καλό μηχάνημα αερόβιας γυμναστικής κάν’το λίγο πιο δύσκολο, ρύθμισε την αντίσταση του μηχανήματος ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό και προτίμησε ένα μάθημα ζούμπα αντί για γιόγκα.

6. Πρόσθεσε βαράκια!
Ιδού ένα ακόμα tip: για να χάσεις βάρος πρόσθεσε βάρος…στις ασκήσεις σου! Σχεδόν όλες οι ασκήσεις γυμναστικής μπορούν να εκτοξευτούν με το να βάλεις βαράκια στα χέρια και στα πόδια!

7. Τρώγε πιο συχνά αλλά πιο μικρά γεύματα
Η δίαιτα σού είναι δύσκολη γιατί πεινάς συνέχεια; Ο μεταβολισμός σου είναι βραδυκίνητος; Τότε τόνωσε τον μεταβολισμό σου και νίκησε την πείνα με το να τρώς 5 μικρά γεύματα την ημέρα αντί για 3 μεγάλα.

αρχείο λήψης (8)8. Κάνε μικρές αλλαγές!
Άλλαξε το αναψυκτικό με νερό και λεμόνι, το άσπρο ψωμί με ολικής άλεσης, τα μπισκότα με φρέσκα φρούτα…αυτές οι μικρές αλλαγές και άλλες παρόμοιες θα σε βοηθήσουν να απαλλαχτείς από τις άχρηστες θερμίδες, να νιώθεις χορτάτη για περισσότερη ώρα και να χάσεις βάρος!

Με τόσους γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσεις βάρος, και πολύ απλούς μάλιστα, αυτά τα 5-6 κιλά θα εξατμιστούν αμέσως πριν καλά καλά το καταλάβεις! Πάνω τους λοιπόν!

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις όταν προσπαθείς να χάσεις κιλά.

Originally posted 2015-04-13 08:30:06.