7 + 1 καλοκαιρινές κοτσίδες των celebrities!
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

7 + 1 καλοκαιρινές κοτσίδες των celebrities!

June 5, 2019

author:

Parenting.gr

7 + 1 καλοκαιρινές κοτσίδες των celebrities!

η πλεξουδα της δοξαςΗ πλεξούδα της δόξας!
Για να αποκτήσεις την sexy πλεξούδα στιγμής της Amanda Seyfried, πρέπει αρχικά να έχεις μακριά μαλλιά. Θα χρειαστείς άφθονη μους καθώς και αφρό όγκου για την ρίζα. Αν έχεις το χρόνο, μπορείς να βάλεις ρόλεϊ στα μαλλιά πριν αρχίσεις, για extra όγκο.
Πως να το κάνεις:
Βάλε τα μαλλιά στο πλάι. Επέλεξε την αντίθετη πλευρά από εκείνη όπου τα μαλλιά σου έχουν την φυσική τάση να πηγαίνουν. Έτσι, θα πετύχεις φυσικό ανάλαφρο ανασήκωμα στη ρίζα. Δέσε τα μαλλιά στο ύψος της βάσης του λαιμού και πλέξε μια χαλαρή πλεξούδα. Επέλεξε ένα λαστιχάκι στο
χρώμα των μαλλιών σου για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τέλος, άνοιξε με τα δάχτυλα την πλεξούδα, έτσι ώστε να δείχνει επιμελώς ατημέλητη.
κομψό ψαροκόκκαλο

Το κομψό ψαροκόκκαλο
Το στυλ της Dianna Argon είναι άψογο για να νιώθεις ναι να είσαι άνετη τις καυτές καλοκαιρινές μέρες. Μείνε κομψή και περιποιημένη, από την παραλία έως την βραδινή έξοδο.
Πως να το κάνεις:
Στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι μέχρι να είναι σχεδόν στεγνά, και μετά άπλωσε μους, από την ρίζα έως τις άκρες. Ρίξε τα μαλλιά από την μια πλευρά και στερέωσε τα στο ύψος του αυτιού. Για να ξεκινήσεις να πλέκεις το ψαροκόκκαλο, χώρισε τα μαλλιά σε δύο μέρη.
Πιάνε λεπτές τούφες μαλλιών από την εξωτερική δεξιά πλευρά και διασταύρωνέ τες προς τα αριστερά και αντίστροφα. Συνέχισε μέχρι να σου μείνουν 2 πόντοι ελεύθερα μαλλιά. Τέλος, ασφάλισέ τα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σου και βάλε και λίγη λακ.
Πλεκτή ομορφιά

Πλεκτή ομορφιά
Αυτό το γλυκό, sexy χτένισμα της Alessandra Ambrosio είναι κατάλληλο για πυκνά μαλλιά μέτριου μήκους.
Πως να το κάνεις:
Βάλε μους σε νωπά μαλλιά και στέγνωσε με το πιστολάκι. Με το σίδερο, σχημάτισε ενδιάμεσες μπούκλες, και μετά άνοιξέ τες με τα δάχτυλα έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα κυματιστό, ατημέλητο αποτέλεσμα. Με μια χτένα για να ενισχύσεις τον όγκο στην ρίζα και χρησιμοποίησε μόνο τα δάχτυλά σου για να στρώσεις τα πιο χαμηλά μαλλιά. Κράτησε λίγα μαλλιά και ρίξε τα υπόλοιπα στην μια πλευρά και πλέξε γαλλική κοτσίδα. Όμως πρόσεξε να μην την κάνεις πολύ σφιχτή. Δέσε την με ένα μικρό λαστιχάκι, και μετά με απαλές κινήσεις χαλάρωσέ την λίγο περισσότερο.
courtney cox

Pretty Casual
Η Courtney Cox είναι η προσωποποίηση το καλοκαιριού με αυτό το αβίαστο look. Χρειάζεσαι τρόπο και όχι κόπο.
Πώς να το κάνεις:
Τέλειο για πυκνά μαλλιά ενδιάμεσου μήκους, το χτένισμα αυτό ουσιαστικά βγαίνει από μόνο του. Δώσε όγκο στη ρίζα και χρησιμοποίησε μους όγκου ως τις άκρες, για να πετύχεις την υφή που θέλεις για τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα. Με τα δάχτυλα, φτιάξε μια αλογοουρά και δέσε την με ένα λαστιχάκι. Άφησε λίγα μαλλιά να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο σου. Στο τέλος, χρησιμοποίησε λίγη λακ για να ασφαλίσεις το χτένισμα.
twist

Κάνε στροφή!
Οι θερμές καλοκαιρινές μέρες φωνάζουν για το τέλειο, αθόρυβο όμως χτένισμα της Sandra Bullock.
Πώς να το κάνεις:
Άπλωσε μους σε νωπά μαλλιά και στέγνωσε με το πιστολάκι. Χρησιμοποίησε μέτριο σίδερο, για να ανασηκώσεις τη ρίζα και να δώσεις όγκο. Κράτησε τον όγκο με μια ελαφριά λακ. Χώρισε τα μαλλιά σε δυο μέρη οριζοντίως. Στρίψε το κάτω μέρος και στερέωσέ το σε έναν ψηλό κόμπο. Τύλιξε τα υπόλοιπα μαλλιά γύρω από τον κόμπο που μόλις σχημάτισες, αφήνοντας ουρές να περιβάλουν το πρόσωπο.
low pony

Χαμηλή αλογοουρά με extra όγκο.
Προσθέτοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, η Katrina Bowden μετατρέπει μια καθημερινή αλογοουρά, σε βραδινό χτένισμα.
Πώς να το κάνεις:
Για να πετύχεις το look, ξεκίνα με νωπά, όχι μουσκεμένα μαλλιά. Χρησιμοποίησε μια χτένα, και με τη βοήθεια μους για όγκο, σήκωσε τη ρίζα. Με τη βοήθεια μιας βούρτσας, δούλεψε τα μαλλιά με το πιστολάκι μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. Αν έχεις φράντζα, ξεχώρισέ την και χτένισέ την με μια στρογγυλή βούρτσα. Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά, στρώνοντας απαλά τα μαλλιά με τα δάχτυλα ή με μια μικρή χτένα. Μην ξεχάσεις να ασφαλίσεις το χτένισμα με λακ.
ss_SPX-034465

Πλεξούδα με κοκοράκι!
Η Emilia Fox, αναβαθμίζει την πλεξούδα της, με ένα ανασήκωμα και με ένα χαρούμενο αξεσουάρ. Κάν’το κι εσύ ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.
Πώς να το κάνεις:
Άπλωσε μους σε νωπά μαλλιά και στέγνωσε με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σου. Έτσι θα πετύχεις ομοιόμορφο όγκο. Αντίθετα από τη φυσική φορά των μαλλιών σου, στερέωσε ένα μικρό “κοκοράκι”. Να θυμάσαι ότι το χτένισμα αυτό δεν στοχεύει στην “τελειότητα”, οπότε μην πολυσκέφτεσαι τις κινήσεις σου. Φέρε τα υπόλοιπα μαλλιά από την άλλη πλευρά και πλέξε μια πλεξίδα ξεκινώντας από το ύψος του αυτιού. Στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι με σχέδιο, όπως ένα λουλούδι.
πονυ

Μικρό μου πόνυ!
Με απλές κινήσεις μπορείς να πετύχεις την υπέροχη αλογοουρά της Anna Kendrick!
Πώς να το κάνεις:
Άπλωσε ένα σπρέι τζελ σε όλα τα μαλλιά και με μια φλατ βούρτσα και πιστολάκι, στέγνωσε τα μαλλιά. Ψέκασε μια βούρτσα με λακ και χτένισε τα μαλλιά πίσω, σχηματίζοντας την αλογοουρά.Κάνε την όσο πιο ίσια και σφιχτή μπορείς. Πάρε μια τούφα από την αλογοουρά και τύλιξέ την γύρω από αυτή. Τέλος, κλείδωσε το χτένισμα με λακ.

Originally posted 2014-06-30 07:05:51.