6 λόγοι για τους οποίους τα μωρά του Δεκέμβρη είναι μοναδικά σύμφωνα με την επιστήμη!
ΒΡΕΦΟΣ ΠΑΙΔΙ

6 λόγοι για τους οποίους τα μωρά του Δεκέμβρη είναι μοναδικά σύμφωνα με την επιστήμη!

May 23, 2023

author:

Parenting.gr

6 λόγοι για τους οποίους τα μωρά του Δεκέμβρη είναι μοναδικά σύμφωνα με την επιστήμη!

Όλα τα μωρά έχουν κάτι μαγικό! Εκείνα όμως που έχουν γεννηθεί Δεκέμβρη, είναι γεννημένα τον πιο μαγικό μήνα του έτους! Σε αυτό συνηγορεί και η επιστήμη και δεν το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες! Δείτε 6 λόγους για τους οποίους τα μωρά του Δεκέμβρη είναι μοναδικά σύμφωνα με την επιστήμη.

1. Είναι πρωινοί τύποι…

Μια μελέτη που διεξήγαγαν φοιτητές από ιταλικά και ισπανικά πανεπιστήμια, έδειξε ότι εκείνοι που έχουν γεννηθεί Δεκέμβρη είναι πρωινοί τύποι. Ξυπνούν νωρίς το πρωί με ευκολία και καλή διάθεση! Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι τα μωρά που έχουν γεννηθεί Δεκέμβρη κοιμούνται πιο εύκολα από τα άλλα μωρά!

2. Είναι ωραίο να είσαι ο νεότερος στην τάξη!

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς τείνουν να ανησυχούν ότι το παιδί τους είναι το μικρότερο στην τάξη και μπορεί να δυσκολεύεται να συμβαδίσει με τα άλλα παιδιά, οι έρευνες δεν συμφωνούν. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το να είσαι ο νεότερος στην τάξη έχει πολλά οφέλη. Όπως έχει αποδειχθεί τα νεαρότερα άτομα που διεκδικούν μια θέση στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο είναι πιο ανταγωνιστικά και τα πηγαίνουν καλύτερα από τους μεγαλύτερους συμμαθητές τους.

3. Πιθανότατα θα γίνει οδοντίατρος!

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρει ότι τα παιδιά που γεννιούνται Δεκέμβρη τείνουν να γίνονται οδοντίατροι! Δεν το λες και άσχημο!

4. Είναι αριστερόχειρες

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης, μας λέει ότι τα αγόρια του Δεκέμβρη συνήθως είναι αριστερόχειρες. Η μελέτη εξέτασε 13.000 ενήλικες για να διαπιστώσει ότι το 7,5% των γυναικών και το 8.8% των ανδρών είναι αριστερόχειρες. Όταν κοίταξαν τις ημερομηνίες γέννησης των ανδρών, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είχαν γεννηθεί μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

5. Θα είναι ή Τοξότης ή Αιγόκερως!

Οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς και αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια. Έχουν την τύχη με το μέρος τους και περνούν καλά! Οι Αιγόκεροι από την άλλη πλευρά, είναι μεθοδικοί, πειθαρχημένοι και εργατικοί. Ό,τι κι απ’ τα δύο και να είναι το μωρό σας, η επιτυχία είναι με το μέρος του!

6. Ζουν πολλάάάάά χρόνια!

Οι στατιστικές λένε ότι οι γεννημένοι τον Δεκέμβρη ζουν πολλά χρόνια. Οι περισσότεροι άνθρωποι που πέρασαν τα 100 χρόνια ζωής ήταν γεννημένοι Δεκέμβρη!

Originally posted 2018-12-02 18:16:54.