5 tips για καλύτερο sex μετά την άφιξη των παιδιών!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips για καλύτερο sex μετά την άφιξη των παιδιών!

September 2, 2019

author:

Parenting.gr

5 tips για καλύτερο sex μετά την άφιξη των παιδιών!

Είναι συνηθισμένο, πολλά ζευγάρια μετά την απόκτηση παιδιών, να δηλώνουν ότι η σεξουαλική τους ζωή έχει αλλάξει προς το χειρότερο και ότι αντιμετωπίζουν σεξουαλικές δυσκολίες. Ένας από τα πιο συνηθισμένα επιχειρήματα, σύμφωνα με το οποίο η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών δοκιμάζεται, είναι το “Έχουμε παιδιά. Είναι δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος και η ενέργεια για να μπούμε στο κλίμα”.
Όμως, η σεξουαλική οικειότητα είναι ζωτικής σημασίας για ένα γάμο. Δημιουργεί ρομαντισμό, πάθος και σπίθα. Είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μοιράζεστε με τον σύζυγό σου που δεν μπορείς να μοιραστείς με κάποιον άλλο. Είναι μια ειδική σχέση, που μόνο οι δύο σας μπορείτε να έχετε. Όταν τα παιδιά έρχονται, και το σεξ δεν είναι τόσο συχνό όσο παλιά, δεν είναι καθόλου περίεργο που το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του. Γιατί, απλά μπορεί να έχει σταματήσει να αισθάνεται τόσο δεμένο πια.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν τα παιδιά να παρεμποδίσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Πρώτον, πολλά ζευγάρια απλά δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν ο ένας στον άλλο, όπως συνήθιζαν να κάνουν. Λιγότερος χρόνος για εξόδους και φλερτ, συνήθως σημαίνει λιγότερη επιθυμία για σεξ. Δεύτερον, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, μετά με τις υποχρεώσεις των παιδιών και τις υποχρεώσεις του σπιτιού, απλά δεν υπάρχει διάθεση για σεξ. Τέλος, δεν μεγαλώνουν μόνο τα παιδιά μας- αλλά και εμείς. Το αποτέλεσμα είναι ότι απλά δεν αισθανόμαστε τόσο ελκυστικοί όσο παλιά. Τα ζευγάρια που δεν έχουν καλή σεξουαλική ζωή, σπάνια έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Ποια είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το sex ενεργό στη ζωή σας, μετά την άφιξη των παιδιών; Εδώ είναι πέντε γρήγορες συμβουλές:courting23

1. Eξασφαλίστε χρόνο για εσάς τους δυο
Ενώ κρατάς ένα ημερολόγιο για την οικογένειά σας, έτσι ώστε να μην ξεχνάς όλες τις δραστηριότητες των παιδιών, σημαντικά γενέθλια και ραντεβού, αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που σημείωσες κάτι σχετικά με τον σύζυγό σου; Η σχέση σας είναι εξίσου σε προτεραιότητα με την προπόνηση στο ποδόσφαιρο του παιδιού σας. Βάλτη στο ημερολόγιό σου και μην την αναβάλεις ποτέ.

 

2. Η ανάγκη για επιβεβαίωση

Οι αλλαγές στο σώμα σας, είναι αναπόφευκτες καθώς περνάνε τα χρόνια. Σαν αποτέλεσμα, ειδικά οι γυναίκες, μπορεί να μην αισθάνονται τόσο ελκυστικές, όπως πριν γίνουν μητέρες. Όταν λοιπόν ο ένας δεν αισθάνεται αρκετά sexy, δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα του σεξ. Σε αυτή την περίπτωση, οι σύζυγοι οφείλουν να δείχνουν την αγάπη τους, και η στάση αυτή βοηθά να νιώθουν μεγαλύτερη εγγύτητα, τρυφερότητα και έλξη.message-subject

3. Επαναπροσδιορίστε τα ερωτικά παιχνίδια
Με τα παιδιά τριγύρω, δεν έχετε αρκετές ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα. Μην σπαταλάτε λοιπόν τον λιγοστό χρόνο που έχετε, με ερωτικά παιχνίδια. Τα προκαταρκτικά δεν είναι ανάγκη να είναι σωματικά. Δοκιμάστε να στέλνεται προκλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, άτακτα σημειώματα λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα και πάει λέγοντας. Τα ερωτικά μηνύματα είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα σωματικά ερωτικά παιχνίδια.

4. Σκέψου δημιουργικά
Με τα παιδιά στο σπίτι, το σεξ δεν μπορεί να είναι τόσο αυθόρμητο όσο ήταν παλιά. Γιατί, Ideas-For-Unforgettable-Romantic-Surprise-1υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να διακοπεί. Αντί να περιμένετε έως ότου όλες οι συνθήκες είναι κατάλληλες (διαδικασία η οποία μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα), σκέψου δημιουργικά σχετικά με το που και πότε να το κάνετε.

5. To επιχείρημα της εξάντλησης, δεν είναι καλή δικαιολογία
Αφού τα παιδιά είναι επιτέλους στο κρεβάτι, είσαι τόσο εξαντλημένη που το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σου είναι το σεξ. Όταν ο σύζυγός σου κάνει την κίνηση, μπορεί να καταλήξετε σε μια ολόκληρη διένεξη σχετικά με το γιατί δεν έχεις διάθεση.
Απλά σκέψου, ότι ίσως θα μπορούσατε να είχατε μια σεξουαλική επαφή, αντί να συζητάτε! Εκτός αυτού, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνετε, που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς καλύτερα, από το να κουβεντιάζεται τα ίδια και τα ίδια!

Πάντα, η ζωή των ζευγαριών αλλάζει αφού έρθουν τα παιδιά. Όμως, η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής σας, δεν χρειάζεται να αλλάξει επίσης. Αυτές ήταν μόνο 5 γρήγορες συμβουλές για το πώς μπορείτε να διατηρήσετε το sex στη ζωή σας μετά τον ερχομό των παιδιών. Υπάρχουν ακόμα, πολλοί τρόποι που μπορούν να διατηρήσουν την οικειότητα, τη φλόγα και το πάθος μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα σας. Μην παραμελείς τον εαυτό σου ή τον σύζυγό σου, βάζοντας στο περιθώριο τη σεξουαλική σας ζωή.

Διάβασε ακόμα: Το sex μετά τον τοκετό

Originally posted 2014-11-11 04:49:50.