5 δώρα για εγκύους που αγαπάμε να κακομαθαίνουμε!
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 δώρα για εγκύους που αγαπάμε να κακομαθαίνουμε!

April 26, 2023

author:

Parenting.gr

5 δώρα για εγκύους που αγαπάμε να κακομαθαίνουμε!

Τις προσεχώς μανούλες –τις εγκύους δηλαδή- τις έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα και αγαπάμε να τις κακομαθαίνουμε. Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να έχουν τη γιορτή τους για να τους κάνει κάποιος ένα δώρο. Αν δεν κακομάθεις την έγκυο ή τη γυναίκα που έχει μόλις γεννήσει, τότε ποιαν θα κακομάθεις; Ας δούμε δώρα που δεν κοστίζουν ακριβά αλλά προσφέρουν μεγάλη χαρά σε γυναίκες που διανύουν την πιο όμορφη και μαζί απαιτητική περίοδο της ζωής τους. Η σύντροφος, η αδελφή, η συνάδελφος, η κολλητή που είναι έγκυος ή νέα μαμά, θα πάρουν πολύ μεγάλη χαρά!

1.Μια απαλή και ζεστή πυτζάμα ή φόρμα για το σπίτι

Η έγκυος θέλει να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα της. Αν εργάζεται τότε θέλει γυρίζοντας στο σπίτι να βγάλει ρούχα και παπούτσια και να βάλει την απαλή ζεστή της πυτζαμούλα –τον Χειμώνα- ή μια άνετη αλλά κομψή φόρμα. Μια άνετη πυτζάμα από απαλό ύφασμα ή μια φόρμα για το σπίτι είναι ένα δώρο που θα της δώσει χαρά και θα της είναι και πολύ χρήσιμο!

2.Ένα ζευγάρι κομψά, αναπαυτικά και αντιολισθητικά παπούτσια

Η προσεχώς μαμά θέλουμε να είναι κομψή και να νιώθει όμορφα αλλά θέλουμε να είναι και 100% ασφαλής. Τώρα που οι βροχές θα είναι όλο και πιο συχνές και σε συνδυασμό με την κοιλίτσα που φουσκώνει, αλλάζοντας το κέντρο βάρους και την ισορροπία του σώματος, η έγκυος έχει ανάγκη από ασφαλή παπούτσια. Ένα ζευγάρι κομψά, αναπαυτικά και αντιολισθητικά παπούτσια είναι απαραίτητα στην εγκυμοσύνη αλλά και με το μωρό στην αγκαλιά!

3.Ένα κόκκινο κραγιόν!

Η έγκυος δεν πρέπει να παραμελεί την θηλυκή της υπόσταση. Πρέπει να νιώθει όμορφα και επιθυμητή. Ένα κόκκινο κραγιόν θα της αλλάζει διάθεση και θα την κάνει να νιώθει ακαταμάχητα γοητευτική.

4.Ένα ημερολόγιο…

Μικρές κλειδώνατε με το μικροσκοπικό κλειδάκι το ημερολόγιο και κρύβατε το κλειδάκι για να μην διαβάσει κανείς το ημερολόγιό σας. Ένα ημερολόγιο για να γράφει τις σκέψεις της μέρα προς μέρα, τους 9 μήνες που διαρκεί το μαγικό αυτό ταξίδι, είναι ένα πολύτιμο δώρο!

5. Μια συλλογή με κλασική μουσική

Η κλασική μουσική είναι απαραίτητη στην εγκυμοσύνη. Βοηθά την έγκυο να χαλαρώσει και να ηρεμήσει ενώ προκαλεί ανεξήγητη χαρά στο έμβρυο. Μια τέτοια συλλογή με κλασική μουσική θα είναι χρήσιμη και μετά τον τοκετό, αφού οι ειδικοί συνιστούν στις νέες μητέρες να βάζουν κλασική μουσική στα νεογέννητα προκειμένου να τα ηρεμήσουν αλλά και επειδή τους κάνει καλό!

Originally posted 2018-11-14 15:36:06.