5 επαγγέλματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να ασκήσεις από το σπίτι!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

5 επαγγέλματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να ασκήσεις από το σπίτι!

December 8, 2019

author:

Parenting.gr

5 επαγγέλματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να ασκήσεις από το σπίτι!

Αν είσαι μια μαμά που ασχολείται με τα οικιακά, η επιτυχημένη επιστροφή στην αγορά εργασίας δεν πρέπει απαραίτητα να σημαίνει ντύσιμο πρωί πρωί ή τρελές μετακινήσεις προς μια εταιρική έδρα.
Δες εδώ είναι μερικές επικερδείς θέσεις εργασίας που μπορείς να κατακτήσεις από το σπίτι, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που ήδη οι μητέρες χρησιμοποιούμε σε τακτική βάση και με δραστηριότητες που μπορούν εύκολα να χωρέσουν στο πρόγραμμά μιας μαμάς που μένει στο σπίτι.
1364194214_494438803_2-themed-kids-parties-langata1. Οργάνωση παιδικών πάρτι
Λατρεύεις να οργανώνεις τα γενέθλια του παιδιού σου κάθε χρόνο; Έχεις υπέροχες ιδέες για παιδικά πάρτι; Τότε θα μπορούσες σίγουρα να αξιοποιήσεις την έφεσή σου στο κομμάτι αυτό, κάνοντάς το επάγγελμα!
Πλεονεκτήματα: Αυτή η επιχείρηση ευδοκιμεί με διάδοση της φήμης σου από στόμα σε στόμα. Αν γνωρίζεις αρκετούς γονείς και έχεις καλή δικτύωση με τις οικογένειες των συμμαθητών των παιδιών σου, έχεις ήδη πολλούς λόγους να το σκέφτεσαι.
Μειονεκτήματα: Τα περισσότερα πάρτι λαμβάνουν χώρα το Σαββατοκύριακο, που σημαίνει ότι θα χάνεις ίσως τις μόνες στιγμές που μοιράζεσαι με την οικογένειά σου με χαλαρή διάθεση.

o-HOW-MUCH-TO-PAY-A-BABYSITTER-facebook2. Babysitting
Αν αγαπάς πολύ τα παιδιά και όσο περισσότερα μαζί, τόσο το καλύτερο για σένα, τότε μπορείς να μετατρέψεις το σπίτι σας σε κέντρο φύλαξης παιδιών!
Πλεονεκτήματα: Μπορείς να βρίσκεσαι στο σπίτι με τα παιδιά σου και να συμπληρώνεις παράλληλα το εισόδημα της οικογένειάς σας.
Μειονεκτήματα: Οι χώροι του σπιτιού που χρησιμοποιούνται, θα πρέπει να διατηρούνται καθαροί και ασφαλείς για τα παιδιά ανά πάσα στιγμή. Διάβασε επίσης: Aσφαλές βρεφικό δωμάτιο σε 5 βήματα!

s358455600299534236_p480_i1_w12803. Καλάθια με δώρα 
H πώληση συνθέσεων δώρων, συνδυάζουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο, με μικρό κόστος εκκίνησης και χαμηλή επιβάρυνση.
Πλεονεκτήματα: Το πρόγραμμα μιας τέτοιας εργασίας είναι πιο ευέλικτο σε σχέση με μια δουλειά γραφείου, δίνοντάς σου τον χρόνο για να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο και να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού.
Μειονεκτήματα: Οι πελάτες μπορεί να θέλουν να δουν τα καλάθια δώρων από κοντά. Έτσι, ίσως χρειαστεί να κάνεις επιδείξεις στο χώρο τους ή να πρέπει να έρχονται στο σπίτι σας.

maxresdefault (1)4. Οργάνωση χώρων και παραμέτρων
Σκόρπια παιχνίδια. Ακατάστατες ντουλάπες. Σωροί από αρχεία. Πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρειάζονται σοβαρή βοήθεια όταν πρόκειται να τακτοποιήσουν ένα τέτοιο χάος. Αν έχεις ταλέντο στην οργάνωση, αυτό μπορεί να γίνει το επάγγελμά σου, για εργασία από το σπίτι.
Πλεονεκτήματα: Οι επαγγελματίες οργανωτές, συνήθως εργάζονται με τους πελάτες επί τόπου, με απασχόληση που διαρκεί λίγες ώρες, οπότε είναι εύκολο να χωρέσει στο πρόγραμμα μιας σχολικής ημέρας.
Μειονεκτήματα: Ακόμα και αν ακούγεται απλή, η δουλειά αυτή προϋποθέτει αρκετή προεργασία, όπως αναζήτηση στο διαδίκτυο και παρακολούθηση σεμιναρίων.

epidiorthwseis_2-15. Μοδίστρα
Έχεις ευχέρεια στη βελόνα και την κλωστή; Είσαι επίσης ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας; Τότε μην σου φαίνεται περίεργο να ασκήσεις το χόμπι σου σαν επάγγελμα, ακόμα και σε μεγάλη σχετικά ηλικία!
Πλεονεκτήματα: Είναι πολλοί εκείνοι που δεν γνωρίζουν από ραπτική και στις μέρες μας υπάρχει μια τάση να θεωρούνται οι μεταποιήσεις παλιών ρούχων πολύ οικονομικότερη πρακτική.
Μειονεκτήματα: Θα πρέπει να πηγαίνεις στα σπίτια των πελατών, ή να έρχονται οι πελάτες στο σπίτι σου.

Διάβασε επίσης: Εργαζόμενη μητέρα: τηλεργασία σε 5 βήματα!

Originally posted 2015-04-16 04:25:06.