3 υπέροχες ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάπτισης
LIFESTYLE ΒΑΦΤΙΣΗ & ΓΑΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

3 υπέροχες ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάπτισης

March 19, 2020

author:

Parenting.gr

3 υπέροχες ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάπτισης

Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα γρήγορα και οικονομικά τα δικά σας χειροποίητα προσκλητήρια για βάφτιση αρκεί να υπάρχει φαντασία, διάθεση και δημιουργικότητα! Παρακάτω σας προτείνουμε 3 διαφορετικές ιδέες που μπορείτε εύκολα να υλοποιήσετε!3-invitations

Πρόσκληση καραβάκι

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Διαλέγετε το χαρτί που θέλετε που μπορεί να είναι είτε με σχέδια είτε να τυπώσετε εσείς αυτό που θέλετε όπως  για παράδειγμα το όνομα του παιδιού.
  2. Φτιάχνετε το καραβάκι όπως ακριβώς το φτιάχναμε στα παιδικά μας χρόνια!!
  3. Έπειτα τοποθετείτε ένα ξύλινο καλαμάκι για κατάρτι και πάνω του κολλάτε ένα χάρτινο πανί που θα γράφει τα στοιχεία και το κείμενο της βάφτισης.
  4. Εναλλακτικά μπορείτε να δέσετε ένα σπάγγο κάνοντας μια τρύπα στο καραβάκι σας και από το σπα΄γγο να δέσετε ένα ρολό χαρτί που θα αναφέρεται το κείμενο της βάφτισης.

 

Πρόκληση με ξυλάκια

invitation

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Επιλέξτε χρωματιστά χαρτόνια και κόψτε τα στο σχήμα και στο μέγεθος  που θέλετε, έναν κύκλο, ένα σύννεφο, μια κορώνα, ένα αστέρι, μια πεταλούδα.
2. Έπειτα τυπώνετε σε ένα άλλο χαρτί που να ταιριάζει με το χαρτόνι που έχετε επιλέξει το κείμενο της βάφτισης. Προσοχή στο μέγεθος πρέπει να το έχετε μετρήσει καλά πριν.
3. Εφαρμόζετε το χαρτί και το κολλάτε πάνω στο σχήμα από χαρτόνι από τη μια πλευρά.
4. Έπειτα κολλήστε ξύλινα καλαμάκια ή πολύχρωμα πλαστικά στικς από την πίσω πλευρά και στολίστε τα με κορδέλες ή χοντρές κλωστές.

 

Προσκλητήρια ρολόe47b188c54856d1b26cdf8ef9ad8c2da

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Διαλέξτε ένα κείμενο της αρεσκείας σας και εάν  θέλετε μπορείτε να βρείτε και σχέδια για να μην είναι σκέτο το κείμενο σε συνδυασμό με μια ωραία γραμματοσειρά.
2. Τυπώστε το σε σε ρυζόχαρτο σε μέγεθος Α5.
3. Διαλέψτε όμορφα και στυλάτα χαρτιά με ένα ταιριαστό φόντο και κόψτε τα σε λωρίδες φάρδους περίπου 5 εκατοστών και ίδιου ύψους με το ριζόχαρτο. Ακόμη, μπορείτε αντί για χαρτί να χρησιμοποιήσετε λωρίδες υφάσματος ή φαρδιές κορδέλες.
4. Τυλίξτε το ριζόχαρτο σε ρολό και από πάνω τυλίξτε και το χαρτί που επιλέξατε με τα σχέδια.$_1
5. Έπειτα δέστε το με μια κορδελίτσα ή με ένα σπάγγο και κρεμάστε χαντρούλες ή κάποιο ασημένιο σχέδιο.
6. Επίσης μπορείτε να πάρετε ύφασμα όπως μια λινάτσα και να κολλήσετε πάνω το χαρτί με το τυπωμένο κείμενο κι έπειτα να το τυλίξετε!

Διαβάστε επίσης: Ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια της βάπτισης

Originally posted 2015-07-09 09:00:41.