“Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016”: το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις !

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

|||

Καινοτομία, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα, τα χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης γιορτής χειροτεχνίας και DIY (φτιάξτο μόνος σου) που γίνεται στην Ελλάδα, τα τελευταία έξι χρόνια. Η Χειροτέχνικα υπόσχεται 1- 3 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, να μας προσφέρει ότι πιο νέο υπάρχει στο χώρο της δημιουργίας με υλικά, νέες τάσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, τεχνικές, παρουσιάσεις, ιδέες και προτάσεις για όλες τις ηλικίες και τα γούστα…

Καινοτομία, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα, τα χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης γιορτής χειροτεχνίας και DIY (φτιάξτο μόνος σου) που γίνεται στην Ελλάδα, τα τελευταία έξι χρόνια. Η Χειροτέχνικα υπόσχεται 1- 3 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, να μας προσφέρει ότι πιο νέο υπάρχει στο χώρο της δημιουργίας με υλικά, νέες τάσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, τεχνικές, παρουσιάσεις, ιδέες και προτάσεις για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Φίλοι, οικογένειες και ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να βρει αυτό που τον εκφράζει και να δημιουργήσει. Γιατί στη Χειροτέχνικα δεν ισχύει το “δεν πιάνουν τα χέρια μου”… Όλοι μπορούν να βρουν το υλικό ή την τεχνική που θα τους απευλευθερώσει. Δημιουργία και εκτόνωση και γιατί όχι … ίσως αυτός να είναι ο τρόπος που θα ανακαλύψετε μία νέα δεξιότητα που θα ανοίξει και μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Χειροτέχνικα, αυτή τη φορά, μας προσκαλεί και να καταρρίψουμε το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων ατόμων που πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι στον ίδιο χώρο.

Με την υποστήριξη της KANGAROO-KANGAROOCRAFT, το ftiaxto.gr διοργανώνει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της Χειροτέχνικα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 16.00.

‘Ολοι οι φίλοι του πλεξίματος με βελονάκι καλούνται να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας, με 485 πλέκτες και πλέκτριες.

Στη Χειροτέχνικα, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, κτλ. για να δημιουργήσουν.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν πλήθος από παρουσιάσεις, με νέες τεχνικές, ιδέες και ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί για δημιουργία από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.

Ταυτόχρονα, θα λειτουργούν δύο δωρεάν διαδραστικοί χώροι σεμιναρίων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε hands-on σεμινάρια, μαθαίνοντας δίπλα στους καλύτερους εισηγητές την τέχνη της δημιουργίας. Οι επισκέπτες θα μάθουν να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν τις πιο νέες τεχνικές χειροτεχνίας.

Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016 στηρίζει και φέτος την παιδική χειροτεχνία και θα πραγματοποιήσει τα πιο δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά, στο Krafty Kids Corner, με την κατασκευή ευφάνταστων χειροποίητων κατασκευών με τη συνεργασία αξιόλογων παιδαγωγών.

Στη “Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016”, αναδεικνύεται και μία μεγάλη συμμαχία στο χώρο του χειροποίητου και του diy, με τη συνεργασία με την ομάδα “Handmade dreams”. Το “Handmade dreams: Home edition” στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνών, δημιουργών και χειροτεχνών που ασχολούνται με το interior design και τις κατασκευές που έχουν σχέση αποκλειστικά με το σπίτι.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα με όλα τα εργαστήρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πιο δημιουργικό τριήμερο της Άνοιξης θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr . 

Ραντεβού 1-3 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίουγια να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και να αναδείξουμε τη δύναμη της Χειροτεχνίας και του DIY!

Χορηγός επικοινωνίας και το www.4yourfamily.gr!

 

Περισσότερα άρθρα