13 πράγματα που δείχνουν τις αλλαγές της σχέσης σας μετά τη γέννηση του παιδιού
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ

13 πράγματα που δείχνουν τις αλλαγές της σχέσης σας μετά τη γέννηση του παιδιού

May 18, 2020

author:

Parenting.gr

13 πράγματα που δείχνουν τις αλλαγές της σχέσης σας μετά τη γέννηση του παιδιού

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με τον ερχομό ενός μωρού πολλά πράγματα αλλάζουν στο σπίτι, στην καθημερινότητα και στη σχέση σας.
Σίγουρα σχεδόν όλα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά όχι απαραίτητα όμως άσχημα.. οι περισσότερες αλλαγές είναι για το καλύτερο και πολλές φορές είναι και διασκεδαστικές!

1. Μπορεί να ακούγεται άσχημο αλλά ο σύντροφός σας δε θα είναι πια το νούμερο ένα για εσάς. Θα είναι όμως το νούμερο 2!
2. Σου έρχεται να σκάσεις από το θυμό σου όταν ακούς τον άντρα σου να λέει ότι κάνει babysitting ενώ στην πραγματικότητα κοιτάζει το δικό του μωρό!
3. Περνάς ώρες ολόκληρες περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία τον άντρα σου να γυρίσει σπίτι και να βρείτε έστω και 5 λεπτά ηρεμίας για μια αγκαλιά!
4. Νιώθεις ότι κάθε σχόλιο του άντρα σου είναι υποτιμητικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι ορμόνες φταίνε γι’ αυτή την ευαισθησία αλλά ευτυχώς θα επανέλθουν σύντομα!
5. Πολλές φορές ίσως και πάντα, θα νιώθεις ότι ο άντρας σου τα κάνει όλα λάθος. Και του το επισημαίνεις.
6. Κάνεις θόρυβο τη νύχτα που ξυπνάς για να ταΐσεις το μωρό ώστε να ξυπνήσει και ο άντρας σου. Μα γιατί να συνεχίζει τον ύπνο του ενώ εσύ έχεις ξυπνήσει για να φροντίσεις το μωρό σας;
7. Σου είναι αδιανόητο το γεγονός ότι κάθε φορά που ακούγεται ένας θόρυβος δεν πετάγεται για να ελέγξει για τυχόν απαγωγείς μες στο σπίτι.
8. Συναντάς πολύ μεγάλη δυσκολία στο να αποδεχτείς ότι ο σύντροφός σου είναι πολύ κουρασμένος από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά. Στο κάτω κάτω δεν έκανε κανένα μωρό εμετό πάνω του για να παραπονιέται.
9. Ερωτήσεις του τύπου “Πως πέρασες τη μέρα σου;” ή “Πέρασες καλά σήμερα; “ μπορεί να καταλήξουν σε εμφύλιο πόλεμο μέσα στο σπίτι.
10. Πιθανότατα θα νιώθεις μεγάλη ζήλια για το σώμα του. Απέκτησε ένα μωρό χωρίς να αλλάξει καθόλου σε αντίθεση με το δικό σου σώμα..
11. Θα αρχίσεις να κρατάς σημειώσεις για το πόσες φορές άλλαξε πάνα στο μωρό. Έπειτα θα τις αρχειοθετήσεις και θα τις χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα στον επόμενο καυγά..
12. Το κρεβάτι σας για αρκετό καιρό θα είναι μόνο για ύπνο. για τίποτα άλλο.
13. Κάθε φορά που θα τον βλέπεις να κρατάει το μωρό η καρδιά σου θα νιώθει ότι πάει να σπάσει από συγκίνηση κι ευτυχία!

Διαβάστε επίσης:

5 συνηθισμένα προβλήματα στο γάμο και οι λύσεις!

Εγκυμοσύνη & σεξ: τι αλλάζει;

Originally posted 2015-09-07 04:30:50.