10 λόγοι που είναι υπέροχο να έχεις μια κόρη!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

10 λόγοι που είναι υπέροχο να έχεις μια κόρη!

May 30, 2020

author:

Parenting.gr

10 λόγοι που είναι υπέροχο να έχεις μια κόρη!

Οι περισσότεροι γονείς δεν ενδιαφέρονται για το φύλο του παιδιού αρκεί να είναι υγιές το παιδί και ευτυχισμένο! Υπάρχουν βέβαια και οι γονείς που έχουν ως μια κρυφή επιθυμία να είναι το παιδί ή αγόρι ή κορίτσι κι ελπίζουν σε αυτό! Όπως και να χει τα παιδιά είναι ευτυχία ανεξαρτήτου φύλου αλλά αν π΄πρόκειται να αποκτήσεις κοριτσάκια ή μόλις απέκτησες ένα υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι υπέροχα για να χαρείς ακόμα πιο πολύ που θα έχεις μια κόρη!

#1: Τα ρούχα. Σίγουρα τα άπειρα ρούχα και τα φορέματα που μας τρελαίνουν και μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς για να ντύσεις φανταστικά το κοριτσάκια σου! Είναι τόσο μικροσκοπικά και χαριτωμένα που θέλεις να τα πάρεις όλα! Άσε που πολλές φορές μπορεί να εύχεσαι να υπάρχουν και στο νούμερό σου!

#2:Οι κάλτσες και τα χρωματιστά μάλλινα καλσόν έχουν τόσο υπέροχα σχέδια και χρώματα και δείχνουν τόσο γλυκά τα ποδαράκια των κοριτσιών που θες ο χειμώνας να κρατήσει κι άλλο αγια να φοράει συνέχει τέτοια καλσόν κολάν!

#3: Αχ και  αυτά τα κοκκαλάκια και τα αξεσουάρ είναι ατελείωτα! Μόνο που θα βάλεις ένα στα μαλλάκια της αρκεί! Είναι τόσο όμορφα τα κοριτσάκια με όλα αυτά τα παιδικά σχέδια!

#4: Υπάρχουν πάρα πολλά ωραία ονόματα για κορίτσια. Εντάξει υπάρχουν εξίσου ωραία και για αγόρια αλλά τα κοριτσίστικα έχουν άλλη χάρη!

#5: Θα είναι το μικρό σου ταίρι! Συνήθως οι άντρες θέλουν αγοράκια και οι γυναίκες κοριτσάκια γιατί νιώθουν ότι θα έχουν ένα αντίστοιχο μικρό δείγμα του εαυτού τους! Προς Θεού μην προσπαθήσεις να επιβάλει στο παιδί τη δική σου εικόνα σε όλα τα επίπεδα αλλά απλώς μπορείτε να φοράτε τα ίδια ρούχα!

#6: Θα έχεις μεγαλύτερη κατανόηση για όλα αυτά που περνάει σε όλες τις φάσεις της ζωής της μια που κι ε΄συ ήσουν κάποτε ένα μικρό κοριτσάκι!

#7: Είναι λιγότερο ζωηρά. Συνήθως τα αγοράκια είναι πιο ζωηρά και τα κοριτσάκια κάπως πιο ώριμα χωρίς να ισχύει αυτό για όλα τα παιδιά αλλά οι ζημιές, οι χοντρές ζημιές τις περισσότερες φορές προκαλούνται από τα αγόρια!

#8: Δε θα σε κατουρήσει ποτέ στο πρόσωπο…όπως συνήθως συμβαίνει με τις μαμάδες των αγοριών κατά το άλλαγμα της πάνας κι αυτό είναι καθαρά θέμα ανατομίας!

#9: Θα θέλει να σε μιμείται, να ντύνεται σαν εσένα, να φοράει τα ρούχα σου και τα παπούτσια όπως έκανες κι εσύ άλλωστε! Θα πάρει την τσάντα σου που θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν, θα σου δανειστεί το κραγιόν, θα σου ζητάει να της βάψεις τα νύχια! Και είναι όλα τόσο χαριτωμένα!

#10: Θα είναι το κορίτσι του μπαμπά. Και εσύ θα απολαμβάνεις να βλέπεις τον άντρα σου να μεγαλώνει το κοριτσάκι σας και αν παίζει μαζί του! Ίσως και να ζηλέψεις που θα γίνει το κοριτσάκι του αλλά σίγουρα θα είσαι πολύ ευτυχισμένη!

Διαβάστε επίσης:

8 ιδέες για το φθινοπωρινό ντύσιμο στο σχολείο
Πώς θα προετοιμάσω την κόρη μου για την πρώτη της περίοδο;
10 μοναδικά χτενίσματα για τα κορίτσια!

Originally posted 2015-09-15 04:30:07.