«Ψάχνοντας την Ντόρι»...1η Σεπτέμβρη έρχεται στην Ελλάδα
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Ψάχνοντας την Ντόρι»…1η Σεπτέμβρη έρχεται στην Ελλάδα

December 5, 2019

author:

Parenting.gr

«Ψάχνοντας την Ντόρι»…1η Σεπτέμβρη έρχεται στην Ελλάδα

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Ψάχνοντας τον Νέμο”, η Disney / Pixar μας παρουσιάζει τη νέα της ταινία «Ψάχνοντας την Ντόρι» (Finding Dory) με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη γλυκιά “ξεχασιάρα” Ντόρυ.
Η υπόθεση διαδραματίζεται έξι μήνες μετά το τέλος του “Νέμο” και μας αφηγείται τις προσπάθειες της Ντόρυ να βρει τη χαμένη της οικογένεια.
Το αγαπημένο μπλε ψαράκι που έχει απώλεια μνήμης κάθε 10 δευτερόλεπτα, μπαίνει σε απίθανες περιπέτειες παρέα με το Νέμο και το μπαμπά του, Μάρλιν καθώς προσπαθεί να καταλάβει ποιοί είναι οι γονείς της και που βρίσκονται. Εκτός από τους παλιούς και ιδιαίτερα συμπαθητικούς χαρακτήρες, η Ντόρι συναντά έναν καινούργιο φίλο, τον Χανκ το Χταπόδι!

Στη ξένη διανομή συμμετέχουν η Ellen DeGeneris που δανείζει τη φωνή της στη Ντόρυ, ο Hayden Rolence που δανείζει τη φωνή του στο Νέμο, ο Ed O’Neill που δανείζει τη φωνή του στο Χανκ το Χταπόδι και η μεγάλη Diane Keaton που δανείζει τη φωνή της στη Τζένη, μητέρα της Ντόρυ.

PixarFINDING-NEMO

Στην ελληνική διανομή, προς ικανοποίηση του φανατικού τους κοινού από την προηγούμενη ταινία, συμμετέχουν και πάλι η Δήμητρα Παπαδοπούλου που δανείζει τη φωνή της στη Ντόρυ και ο Θοδωρής Αθερίδης που δανείζει τη φωνή του στο Νέμο.

Οι παραγωγοί του “Ψάχνοντας την Ντόρι” υπολογίζουν ότι η ταινία θα φέρει μεγαλύτερες εισπράξεις από τον Νέμο, ο οποίος ξεπέρασε στο παγκόσμιο box office τα 1,3 δις δολάρια. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι 5 χρόνια μετά την πρεμιέρα του “Νέμο” το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου το τοποθέτησε ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των εποχών. Ενώ κρατά και την 5η θέση στη λίστα με τις πιο προσοδοφόρες ταινίες κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως.

Και όπως δήλωσε η Ellen DeGeneres «Aυτή η ταινία είναι ταυτόχρονα πιο σκοτεινή και πιο ελαφριά. Το έχω πει ήδη σε πολλούς, ότι είναι πιο σύνθετη και έχει περισσότερα επίπεδα και περισσότερα μηνύματα. Μου αρέσει ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν ελαττώματα. Όλοι δίνουν τον δικό τους αγώνα και χρησιμοποιούν τα ελαττώματα, τις αδυναμίες τους, ως τη δύναμή τους».
Στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood.

Μην “ξεχάσετε” να πάτε να την απολαύσετε!

Originally posted 2016-08-22 04:30:16.