Χώροι για παιδικό party γενεθλίων
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Χώροι για παιδικό party γενεθλίων

February 1, 2022

author:

Parenting.gr

Χώροι για παιδικό party γενεθλίων

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού και αποφασίσατε να κάνετε ένα μεγάλο, ωραίο παιδικό party γενεθλίων. Όμως το να πραγματοποιηθεί στο σπίτι μάλλον σας προβληματίζει. Η φασαρία, η διακόσμηση, το μάζεμα και το καθάρισμα μετά το party, είναι πολλά για να τα αντιμετωπίσετε, ειδικά από τη στιγμή που εργάζεστε τόσο πολύ και τόσο σκληρά. Κανένα πρόβλημα! Θα διοργανώσετε το παιδικό party γενεθλίων έξω από το σπίτι. Χώροι και ιδέες υπάρχουν, αρκεί να ξεκινήσει κανείς όσο νωρίτερα γίνεται την αναζήτηση…

-Ο κήπος

Αν το σπίτι διαθέτει κήπο και έχετε δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκεί το party γενεθλίων του παιδιού σας. Βασική προϋπόθεση είναι να συνηγορεί με την απόφαση αυτή και ο καιρός. Αντενδείκνυται για τους Φθινοπωρινούς και Χειμερινούς μήνες αφού το κρύο και η βροχή δεν είναι ό,τι καλύτερο για party σε εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να αναθέσετε σε μια εταιρεία catering τον μπουφέ, τη διακόσμηση αλλά ακόμα και τα τραπέζια ή τα καθίσματα που θα χρειαστούν για το party. Ένας dj θα φέρει τον εξοπλισμό για τη μουσική και μια εταιρεία με παιδικά παιχνίδια θα σας ενοικιάσει κάποιο μεγάλο τραμπολίνο ή άλλο παιχνίδι για τη διασκέδαση των παιδιών.

-Ο παιδότοπος

Αν το παιδί είναι ηλικίας 2-6 ετών, ο παιδότοπος είναι μια ωραία επιλογή για παιδικό party γενεθλίων. Διαθέτει παιχνίδια για να παίξουν τα παιδιά αλλά και προσωπικό που τα προσέχει ενώ παίζουν. Έχει τραπεζάκια για να καθίσουν οι γονείς και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτα. Φαγητό, μουσική κλπ μπορούν να τα αναλάβουν οι υπεύθυνοι του χώρου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

-Σε κάποιο fun park

Για μεγαλύτερα παιδιά η ιδέα να πραγματοποιήσετε το party γενεθλίων τους σε ένα μεγάλο fun park είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να τους κάνετε. Τα παιχνίδια είναι εντυπωσιακά, ικανά να τους κόψουν την ανάσα και να τα διασκεδάσουν. Οι υπεύθυνοι του χώρου θα φροντίσουν τα πάντα σχετικά με τη διοργάνωση. Το φαγητό, την τούρτα, τη μουσική (αν και τα περισσότερα παιδιά θα είναι στα τρενάκια) ακόμη και τις προσκλήσεις αν το ζητήσετε. Κάθε παιδί θα έχει βραχιολάκι πρόσβασης σε όλα τα παιχνίδια του χώρου. Αν το θέλετε μπορείτε να ζητήσετε να υπάρχει προσωπικό που θα επιβλέπει τα παιδιά καθώς οι χώροι αυτοί είναι αχανείς και δεν μπορείτε να τους κλείσετε για το party του παιδιού σας μόνο. Ταυτόχρονα θα είναι κανονικά προσβάσιμοι στο κοινό και πέραν των καλεσμένων του party.

-Party στο δάσος

Μια σύντομη αναζήτηση θα σας δείξει υπέροχους χώρους μέσα σε μικρά δάση που μπορούν να φιλοξενήσουν το πιο ωραίο παιδικό party. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χορτάσουν παιχνίδι στη φύση. Να τρέξουν όσο θέλουν και να μην αισθάνονται κανενός είδους περιορισμό.

Πηγή

Originally posted 2017-12-19 08:28:56.