Χρωματίζοντας ρίγες στους τοίχους
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Χρωματίζοντας ρίγες στους τοίχους

December 21, 2019

author:

Parenting.gr

Χρωματίζοντας ρίγες στους τοίχους

Μπορείτε να βάψετε ρίγες στους τοίχους ή σε έπιπλα χρησιμοποιώντας μερικές εύκολες τεχνικές. Για μεσαίου πλάτους λωρίδες από ένα έως τέσσερις ή περισσότερες ίντσες, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο για να σχεδιάσετε δύο παράλληλες γραμμές στον τοίχο. Ακολουθήστε τις γραμμές με κολλητική ταινία, πιέζοντας την ταινία κάτω προσεκτικά με τον αντίχειρα ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού, ώστε το χρώμα δεν εισέλθει κάτω από τις άκρες του. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να χρωματίσετε τα σημεία μεταξύ των γραμμών της κολλητικής ταινίας. Περιμένετε μέχρι το χρώμα να είναι εντελώς στεγνό στην αφή, πριν αφαιρέστε σιγά-σιγά την ταινία από τον τοίχο.

Μια σειρά από λεπτές, παράλληλες λωρίδες μπορούν να βαφτούν με τη μία. Και πάλι, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο για να δημιουργήσετε μια ευθεία γραμμή. Ακολουθήστε τη γραμμή με την ταινία διαγράμμισης.

Επειδή έχουμε να κάνουμε με περισσότερες λωρίδες ταινίας εδώ από ό, τι πριν, πρέπει πιέσουμε προς τα κάτω προσεκτικά όλες τις άκρες για να μην διαρρεύσει το χρώμα σε σημείο που δεν θέλουμε. Τέλος, με ένα στεγνό πινέλο, χρωματίζουμε πάνω από την ταινία. Ένα πινέλο μισής ίντσας είναι καλύτερο για λεπτή εργασία. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς το χρώμα, κατόπιν αφαιρέστε σιγά σιγά την ταινία.

Originally posted 2016-09-02 10:26:44.