Χριστούγεννα: στολίστε οικονομικά το τζάκι σας με χιονόμπαλες και καρουζέλ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Χριστούγεννα: στολίστε οικονομικά το τζάκι σας με χιονόμπαλες και καρουζέλ

December 13, 2021

author:

Parenting.gr

Χριστούγεννα: στολίστε οικονομικά το τζάκι σας με χιονόμπαλες και καρουζέλ

Χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες! Τις έχετε δει σίγουρα σε κινηματογραφικές ταινίες ή υπέροχες στολισμένες φωτογραφίες.  Στις πιο κλασικές περιπτώσεις, ένα μικρό παιδί στέκεται δίπλα στο τζάκι κοιτάζοντας το χιόνι να πέφτει στη μικρή του γυάλινη μπάλα. Το μυαλό του ταξιδεύει στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο χιονισμένη του αυλή και στο ζεστό οικογενειακό τραπέζι.

Οι χιονόμπαλες, μπορεί να στην αρχή να σας φαίνονται «παλιομοδίτικες» και «κλασσικές» αλλά η αλήθεια είναι πως είναι διαχρονικές και ιδιαίτερα αγαπημένες σε μικρούς και μεγάλους.

Κι όχι μόνον αυτό! Στις φετινές επιλογές γιαΧριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες υπάρχουν νέα σχέδια που τις κάνουν μοντέρνες, διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτοποριακές. Διαθέτουν σύγχρονες και χρωματιστές βάσεις με ποικιλία γιορτινών μηνυμάτων γραμμένων επάνω τους. Επίσης, υπάρχουν σχέδια που διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό για να τις απολαμβάνετε ακόμα και το βράδυ, καθώς και επιλογές με Χριστουγεννιάτικους ήχους ή τραγούδια. Θυμηθείτε πως οποιαδήποτε χιονόμπαλα κι αν επιλέξετε, μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό στολίδι για το τζάκι σας.

Μιλώντας για τον ιδανικό στολισμό στο τζάκι, μια ρομαντική και πολύ Χριστουγεννιάτικη πρόταση, είναι κι ένα Χριστουγεννιάτικο καρουζέλ  ή ένα ξύλινο κουτάκι μουσικής. Τι πιο όμορφο από ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό Κυριακής με τους αγαπημένους σας μπροστά από το τζάκι, γεμάτο από τους απαλούς ήχους ενός καρουζέλ ή ενός μουσικού κουτιού.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι να διαλέξετε για τα φετινά Χριστούγεννα, είναι σίγουρο πως θα δώσουν μια γλυκιά νότα στο σαλόνι σας και θα σας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και μοναδικές αναμνήσεις.

Originally posted 2017-10-22 12:42:07.