Χαλάρωσε τώρα που μπορείς
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΚΕΤΟΣ

Χαλάρωσε τώρα που μπορείς

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Χαλάρωσε τώρα που μπορείς

Είσαι στην τελική ευθεία για να γνωρίσεις επιτέλους αυτό το μικρό πλασματάκι που κάνει την κοιλιά σου να χορεύει καποέιρα. Ξέρω, ξέρω έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να έχει τα μάτια του αγαπημένου σου, τα δαχτυλα της προγιαγιάς σου, το χαμόγελο του τρίτου σου ξάδελφου, το έξυπνο μυαλό σου κ.λ.π. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει όταν το πάρεις αγκαλιά.

Λοιπόν άκουσέ με προσεχτικά. Μπορεί να νιώσεις από το τίποτα μέχρι την απόλυτη ευτυχία. Είσαι διαφορετική από κάθε άλλη γυναίκα και προφανώς θα γίνεις και διαφορετική μαμά από κάθε άλλη μαμά (βέβαια είναι πιθανό να γίνεις ίδια η μαμά σου σε καμία δεκαετία αλλά δεν θα σου το πω για να μην σε τρομάξω). Όταν λοιπόν γεννήσεις και θα το πάρεις αγκαλιά δεν θα γίνεις ξαφνικά πρωταγωνίστρια σε κάποιο χαρούμενο μιούζικαλ. Θα συνεχίσεις να είσαι εσύ. Μπορεί να το ερωτευτείς τρελά αυτό το μικρό πλάσμα ή μπορεί και να τρομάξεις και να κάνεις καμία περίεργη γκριμάτσα. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάσαι πως είναι φυσιολογικό. Να είσαι σίγουρη πως υποσυνείδητα το αγαπάς ήδη τρελά. Απλά μέχρι να γίνει και συνειδητό όλο αυτό μπορεί να περάσουν 2 δευτερόλεπτα ή και 2 μήνες.

Η φύση ξέρει τι κάνει και τα έχει προβλέψει όλα. Σου προτείνω να χαλαρώσεις λοιπόν και να πας να βάλεις ενυδατική στα πόδια σου. Ναι ξέρω είμαι σαδίστρια. Μάλλον δεν φτάνεις τα πόδια σου γιατί σε εμποδίζει η κοιλιά σου. Θα ήταν όμως μια καλή ιδέα να σου βάλει κρέμα ο σύντροφός σου και με την ευκαιρία να σου κάνει και ένα μασάζ. Τι λες λοιπόν; Μήπως να επικεντρωθείς αποκλειστικά σε σένα τώρα που μπορείς και προλαβαίνεις; Πήγαινε και ένα κομμωτήριο ρε φιλενάδα. Μετά θα θέλεις και δεν θα προλαβαίνεις. Ρίξε και έναν ύπνο για μένα που νυστάζω και δεν προλαβαίνω γιατί πρέπει να μαζέψω κομματάκια παζλ από όλο το σπίτι…

Γράφει η Αρχοντούλα Μπαζιώτη

Διαβάστε επίσης:

Είσαι έγκυος; Προσοχή στα ούλα και τα δόντια!

Ποιά σημάδια δείχνουν ότι ο ξεκινάει ο τοκετός

7 πράγματα που κάνουν μια έγκυο να κλάψει!