Υπέροχες ιδέες για πάρτι: κοίτα ποιος έγινε ενός!
LIFESTYLE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Υπέροχες ιδέες για πάρτι: κοίτα ποιος έγινε ενός!

June 6, 2019

author:

Parenting.gr

Υπέροχες ιδέες για πάρτι: κοίτα ποιος έγινε ενός!

Τίποτα δεν σηματοδοτεί τη μαγεία της παιδικής ηλικίας καλύτερα από τα γενέθλια. Οπότε χάρισε στο παιδί σου μια γιορταστική εμπειρία, που θα θυμάται.
Κάνε το πρώτο του παρτάκι από και λιτό. Ένα ιδιαίτερο καπελάκι γενεθλίων, ίσως λίγες διακοσμήσεις και μια υπέροχη τούρτα είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Κράτησε τις υπερπαραγωγές για την ηλικία που το παιδί θα τις καταλαβαίνει. Καλή ιδέα για τα πρώτα γενέθλια, είναι να γίνουν μεσημέρι. Προετοίμασε το παιδί για το γεγονός εκπαιδεύοντάς το από πριν στο “Να ζήσεις μικρούλι, και χρόνια πολλά…” καθώς και στο σβήσιμο του κεριού.
Κάλεσε τους κοντινότερους φίλους της οικογένειας με τα παιδιά τους, καθώς και τους συγγενείς σας. Δεν υπάρχει λόγος να οργανώσεις δραστηριότητες ή να αγοράσεις παιχνίδια για τα παιδιά, γιατί σίγουρα θα βρουν τρόπο να διασκεδάσουν μεταξύ τους.
Η στιγμή του σβησίματος της τούρτας είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία στιγμή του πάρτι. Διάλεξε ένα όμορφο παιχνιδιάρικο σχέδιο για την τούρτα. Αν εμπιστεύεσαι τις δυνατότητες σου στην ζαχαροπλαστική και την διακόσμηση, τόλμησε να την φτιάξεις μόνη σου! Τραγουδήστε όλοι μαζί το τραγουδάκι και βοήθησε το μωράκι σου να φυσήξει το κερί. Μην ξεχάσεις να απαθανατίσεις τη στιγμή. Αυτά είναι ντοκουμέντα! Τέλος, χάρισέ του ένα όμορφα σερβιρισμένο κομμάτι κέικ. Σίγουρα θα το απολαύσει!

Originally posted 2014-07-01 09:05:37.