Το LG Rolling Bot είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το LG Rolling Bot είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι

August 20, 2020

author:

Parenting.gr

Το LG Rolling Bot είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι

LG-Rolling-Bot-1024x576 (1)Η LG παρουσίασε πρόσφατα το Rolling Bot, μία συντροφική συσκευή για το κορυφαίο της smartphone με την ονομασία LG G5. Το LG Rolling Bot αποτελεί περισσότερες συσκευές από μία, παρόλο που μοιάζει με ένα παιχνίδι για παιδιά ή για το κατοικίδιο σας.

Καταρχήν είναι μία ρομποτική συσκευή ή αν θέλετε ένα… drone που κινείται όπου του υποδείξετε χρησιμοποιώντας την οθόνη του κινητού LG G5 της Κορεάτικης εταιρείας.

Πέρα από μία σφαίρα που μπορεί και κινείται, το LG Rolling Bot ενσωματώνει κάμερα 8,0 Megapixels, που μεταδίδει εικόνα σε πραγματικό χρόνο στο smartphone σας, όπου και αν βρίσκεστε (να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία ασφαλής IP camera που συνδέεται στο WiFi που έχετε στο σπίτι σας).

Επιπλέον, ενσωματώνει υπέρυθρες, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό τηλεχειριστήριο για όλες τις οικιακές συσκευές που έχετε στο σπίτι σας, από ηχοσυστήματα, θερμοστάτες και τηλεοράσεις, μέχρι κλιματιστικά. Επίσης ενσωματώνει μικρόφωνο αλλά και ηχείο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε από απόσταση –π.χ από τον εργασιακό σας χώρο- τι συμβαίνει στο σπίτι σας ή μπορείτε ακόμα και να μιλάτε στο κινητό σας για να σας ακούει για παράδειγμα το κατοικίδιο σας στο σπίτι!

Το LG Rolling Bot ενσωματώνει αρκετά μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου, σαν αυτές που διαθέτουν τα smartphones με χωρητικότητα 5000mAh, και φορτίζει μέσω μίας θύρας USB. Οπότε το LG Rolling Bot, δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά και τηλεχειριστήριο, και συσκευή επικοινωνίας, αλλά και ένα εξαιρετικό σύστημα συναγερμού και ασφαλείας!

Πηγή: athome.gr

Διαβάστε επίσης:
Ελέγξτε την ηλεκτρική σκούπα με το smartphone σας. Από την LG

Originally posted 2016-03-17 04:13:03.