Το ArGoodaki μοιράζει αγάπη για μια ακόμη χρονιά

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Το ArGoodaki των Goody’s Burger House, είναι ένας καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά, ο οποίος από το 2002 μέχρι και σήμερα, έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά, έχοντας διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 σε κοινωνικές δράσεις.

Φέτος, η δράση της εκστρατείας ArGoodaki, φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά, την καθημερινότητα των μαθητών, με προβλήματα όρασης, καθώς μέσω της αφής είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης.

argoodaki000

Στόχος της εκστρατείας είναι να καλύψει τις ανάγκες για 3d εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά, του Ειδικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας, και του 6ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Θεσσαλονίκης,μέσω των οποίων εξυπηρετούνται οι ανάγκες όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μαθητών με προβλήματα όρασης της χώρας.

Τη δράση μπορούν να στηρίξουν όλοι οι φίλοι αγοράζοντας ένα γεύμα ArGoodaki  και αποκτώντας ένα συλλεκτικό δώρο:αρκουδάκι, backpack, agenda ή θήκη tablet.

Παράλληλα, όλοι μας μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα αγάπης του ArGoodaki, επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεση μας μέσα από τα ArGoodaki emojis , που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

argoudaki2

Η εφαρμογή ArGoodaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και στο Google Play Store.

H δική σου φωνή έχει δύναμη! Βοήθησε να μεταδωθεί το μήνυμα αγάπης που στέλνει το ArGoodaki, υποστηρίζοντας την φετινή εκστρατεία αγάπης στα δικά σου social media!

#argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

Δες το βίντεο της ενέργειας εδώ

The post Το ArGoodaki μοιράζει αγάπη για μια ακόμη χρονιά appeared first on Mommy.gr.

Περισσότερα άρθρα