Το ArGoodaki μοιράζει αγάπη για μια ακόμη χρονιά
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το ArGoodaki μοιράζει αγάπη για μια ακόμη χρονιά

April 2, 2019

author:

Parenting.gr

Το ArGoodaki μοιράζει αγάπη για μια ακόμη χρονιά

Το ArGoodaki των Goody’s Burger House, είναι ένας καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά, ο οποίος από το 2002 μέχρι και σήμερα, έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά, έχοντας διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 σε κοινωνικές δράσεις.

Φέτος, η δράση της εκστρατείας ArGoodaki, φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά, την καθημερινότητα των μαθητών, με προβλήματα όρασης, καθώς μέσω της αφής είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης.

Στόχος της εκστρατείας είναι να καλύψει τις ανάγκες για 3d εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά, του Ειδικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας, και του 6ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Θεσσαλονίκης,μέσω των οποίων εξυπηρετούνται οι ανάγκες όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μαθητών με προβλήματα όρασης της χώρας.

argoodaki_2016

Τη δράση μπορούν να στηρίξουν όλοι οι φίλοι αγοράζοντας ένα γεύμα ArGoodaki  και αποκτώντας ένα συλλεκτικό δώρο:αρκουδάκι, backpack, agenda ή θήκη tablet.

Παράλληλα, όλοι μας μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα αγάπης του ArGoodaki, επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεση μας μέσα από τα ArGoodaki emojis , που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Η εφαρμογή ArGoodaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και στο Google Play Store.

H δική σου φωνή έχει δύναμη! Βοήθησε να μεταδωθεί το μήνυμα αγάπης που στέλνει το ArGoodaki, υποστηρίζοντας την φετινή εκστρατεία αγάπης στα δικά σου social media!

#argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

Δες το βίντεο της ενέργειας εδώ