Το απόλυτο κρεβάτι μαιευτήριου
7hmeres ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Το απόλυτο κρεβάτι μαιευτήριου

June 9, 2020

author:

Parenting.gr

Το απόλυτο κρεβάτι μαιευτήριου

krevati_maieutiriou

Αφού έχεις εξετάσει τις επιλογές σου καταλήγεις στο rooming-in. Φέρνουν το μωρό δίπλα σου και αρχίζεις να το χαζεύεις, να κρατάς την αναπνοή σου για να το ακούσεις να αναπνέει, να κλαις γιατί δεν πιστεύεις στη χαρά σου και να απορείς με το θαύμα που μεγάλωνε στην κοιλιά σου. Θέλεις να το έχεις όσο πιο κοντά σου γίνεται, θέλεις να το κρατάς αγκαλιά και εκείνο θέλει να σε μυρίζει και να ακούει το γνώριμο χτύπο της καρδιάς σου.

Δυστυχώς όμως τα άχαρα κουνάκια του μαιευτήριου δεν σου επιτρέπουν να το έχεις όσο κοντά σου θα ήθελες. Φαντάζεσαι ένα κρεβάτι με προέκταση το κουνάκι; Σήμερα είδαμε την απίθανη φωτογραφία από το Australian parenting website BellyBelly και ζηλέψαμε τόσο πολύ! Μα δεν είναι υπέροχο; Μακάρι να άλλαζαν τα μαιευτήρια μας τα κρεβάτια τους.

Επιπλέον είναι ιδανικό για τις μανούλες με καισαρική γιατί κάνει παιχνίδι το να πάρουν αγκαλιά και αφήσουν ξανά στο κρεβάτι το μωρό τους.

Γεννάς και δεν θέλεις να το αφήσεις ποτέ από την αγκαλιά σου… Ναι το έχουμε νιώσει όλες αυτό συναίσθημα. Μόλις είδαμε το ιδανικό κρεβάτι. Συμφωνείτε;

Originally posted 2015-09-25 07:07:35.