Τι πρέπει να κάνει μια μέλλουσα μητέρα λίγο πριν γεννήσει!
7hmeres ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Τι πρέπει να κάνει μια μέλλουσα μητέρα λίγο πριν γεννήσει!

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Τι πρέπει να κάνει μια μέλλουσα μητέρα λίγο πριν γεννήσει!

Pregnancy-Massage-PicΜια μέλλουσα μητέρα έχει να περιμένει πολλά να ζήσει με τη γέννηση του μωρού! όμως και ακόμα πριν φτάσει αυτή η ώρα οφείλει στον εαυτό της να κάνει μια λίστα με πράγματα πολύ σημαντικά για την ψυχολογία της. Η παρακάτω λίστα δεν είναι πρακτικής φύσεως αλλά περισσότερο ψυχαγωγικής!

Μια βραδιά με φίλες
Μια βραδιά με τις φίλες σου είναι απαραίτητη πριν φέρεις στον κόσμο το αγγελούδι σου. Είτε ένα σε κάποιο μπαρ πίνοντας ποτά χωρίς αλκοόλ είτε είναι στο σπίτι, ή στο σινεμά η βραδιά αυτή σου αξίζει και θα σε γεμίσει με υπέροχες στιγμές!

Πεντικιούρ
Παρόλο που έχει πολύ καιρό να δεις τα δάχτυλα των ποδιών σου ακόμα υπάρχουν. Η κοιλιά μπορεί να σου κόβει τη θέα αλλά τα νύχια είναι ακόμα εκεί. Γιατί λοιπόν να μην οργανώσεις ένα πεντικιούρ να τα περιποιηθείς λίγο;

Μασάζ
Άμεση προτεραιότητα για το σώμα σου είναι το μασάζ! Ένα ειδικό μασάζ θα σε ανακουφίσει από τους πόνους των μυών ή τα πιασίματα. Θα νιώσεις ανάλαφρη, χαλαρή και ήρεμη. Θα νιώσεις την ένταση και όλα τα σφιξίματα να φεύγουν!

Εξόρμηση
Ετοίμασε τα πράγματα σου και πάρε τον άντρα σου για μια εξόρμηση κοντινή. Μόλις έρθει το μωρό θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε λίγο χρόνο να μείνετε μόνοι σας. Μια εκδρομούλα θα σας γεμίσει τις μπαταρίες και θα σας τονώσει ευχάριστα!

Φωτογραφίες
Μπορεί να έχεις συνηθίσει την κοιλιά σου αλλά η αλήθεια είναι ότι σε λίγο καιρό θα εξαφανιστεί! Οπότε άρχισε να βγάζεις φωτογραφίες για να φαίνεται η κοιλιά σου και δημιούργησε ένα άλμπουμ εγκυμοσύνης!

Εστιατόριο
Πήγαινε στο αγαπημένο σου εστιατόριο και παρήγγειλε το αγαπημένο σου πιάτο. Είναι μια απόλαυση που σου αξίζει!

Βιβλίο
Διάβασε ένα βιβλίο που θα σε συντροφεύει κατά την εγκυμοσύνη σου. Ειδικά προς τους τελευταίους μήνες επειδή δε θα μπορείς να κάνει πολλές μετακινήσεις το βιβλίο θα είναι μια καλή παρέα όταν θα ξαπλώνεις στον καναπέ! Διάλεξε ένα μυθιστόρημα, ή ένα παιδαγωγικό βιβλίο ή κάτι άλλο που σου αρέσει και ταξίδεψε στις σελίδες του!

Σημειώσεις
Γράψε για την εγκυμοσύνη και για όλα αυτά που νιώθεις σε ένα ημερολόγιο! Δημιούργησε τις προσωπικές σου σημειώσεις και αναμνήσεις που θα τις έχεις γραπτώς για μια ζωή!

Διαβάστε επίσης:

Εγκυμοσύνη & σεξ: τι αλλάζει;
Πότε θα πρέπει να νιώσω το μωρό στην κοιλιά μου;