Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
LIFESTYLE ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

April 6, 2021

author:

Parenting.gr

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Με την ευκαιρία της σημαντικής επετείου της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση της UNICEF, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την ενίσχυση των σκοπών του φορέα.

Ο Τηλεμαραθώνιος, που είναι αφιερωμένος στα παιδιά που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και του υποσιτισμού, θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 ενώ θα γίνουν πολλές απευθείας συνδέσεις με την ΕΡΤ3 και θα συνεχισθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμετάδοση θα κάνει και η Τηλεόραση TV Ρόδος – Κόσμος.

Την παρουσίαση της εκπομπής θα έχουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο Γιάννης Δάρρας, η Άννα Μπουσδούκου, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Ντέμπορα Οντόγκ, η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Θόδωρος Μαραντίνης, η Ρένα Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Μαυρίδης, όλοι τους θα υποδεχθούν προσωπικότητες από όλους τους χώρους, σε μια προσφορά αλληλεγγύης στο έργο της UNICEF.

Στον Τηλεμαραθώνιο συμμετέχουν δεκάδες ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί από όλη τη χώρα με αναφορές και αφιερώματα στην εκστρατεία, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της UNICEF, για την όσο το δυνατό ευρύτερη διάδοση του μηνύματος της ελπίδας για κάθε παιδί σε ένα καλύτερο αύριο. Επίσης συμμετέχουν Δήμοι από όλη τη χώρα με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης καθώς και δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Παράλληλα εταιρίες όπως η Αττικό Μετρό ΑΕ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ κ.α. προσφέρουν την υποστήριξή τους για την επιτυχία της προσπάθειας.

Μηνύματα θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας.

Το κοινό μπορεί να στηρίξει τον Τηλεμαραθώνιο:

– Στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Τηλεμαραθώνιου: 210 77 61 500 (ισχύει μόνο για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα και μετά)

– Επίσης από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3 ευρώ ΦΠΑ ανά κλήση)

– Δωρεές με SMS: Στείλτε μήνυμα με τη λέξη “ΠΑΙΔΙ” στο 54234 (αυτόματη χρέωση 1 ευρώ ΦΠΑ) ισχύει έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

– Στο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο)

– Μέσω INTERNET: στο www.unicef.gr

Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεές σε ταμεία των υποκαταστημάτων όλων των τραπεζών αλλά και με Internet Banking από την ιστοσελίδα της κάθε τράπεζας στο μενού πληρωμών/συναλλαγών.

Originally posted 2016-12-12 07:30:25.